June 26, 2014

I am a good girl *mukasuci*

Assalamualaikum XD

senyum tu kan sodokah. walaupun sambil taip ni tak senyum pun tapi anggap je la aku bagi salam tu sambil tersenyum sampai tertutup mata. :P

dalam duk dilemma tak sudah last post haritu tetiba dapat jugak balik sebab mama comel tersayang tanya, tak balik ke? lajuu je amek baju sumbat dalam beg capai kunci start kete isi minyak 40hengget zupp balik rumah. >.<


muka happy nak shopping baju ghaye



semester ni im being such a good girl.
tak de carik gaduh. tak ada bad mood memarah tak tentu pasal. tak de ngumpat sebab most of my time i just sit at my room, doing my fyp. lepastu kalau tak puaih hati ka, tak suke ape ke i just keep it by myself. i am controlling myself dengan sangattt baik. :O  takjub dengan diri sendiri. haha sungguh tak percaya.


ada 3 kemungkinan:

  1. sebab dah tua so behavior tak sementah dulu. eceh!
  2. sebab something that has changed
  3. sebab ni semua sokojap jo. next sem datang balik le perangai tu. 
cont. 1. bila dah tua sedar tak sedar kadang dah rasa malas nak layan negativiti diri sendiri dengan sekeliling. bila malas jadi pasif sikit la berbanding masa muda duluu. 

cont. 2. bila ada ubah something in daily life or ubah status kee. hiks *malugedik* besar probability dia nak jadi penyebab kenapa jadi baik semacam ni. 

cont. 3. tak tahu which one but for sure i was hoping that good girl will stay more longer. lagi best kalau dia tak pergi langsung. but me, myself just convince myself that this is only temporary. harharharr. see just in a few days lagi this good girl might be gone mad. joking! 



sebenarnya nak post something yang bermanfaat dan berfaedah or critics on current news macam pasal mak budak OKU tapi mood tak sampai. next time maybe. 
till then. nak nyanyi lagu all of you. kbye. toddles.



No comments: