June 20, 2014

short update #serabutserabai

Dah lama tak tulis sampai rasa kekok. Rabu next week dah start first final paper and yet I still cant believe that my fifth semester going to be end like 20days more. Serious tak percaya. Jasin ni pun tak habis explore lagi padahal kecik je pekan Jasin ni.

Andd..


Sebab study week tak ada so I have some problems with myself and with my own self only. Rasa hati macam nak balik tapi takut tak cukup hari je nak study and plus I dont even hve money bila dah balik sini balik. Habis kat minyak dengan tol pergi balik puncak je nanti. Nak berjimba I told ya I've got no money left yoo. Nak balik rumah nenek and again money.


I feels like to spend my time with anyone in this world that can make my heart happy. Rasa macam something wrong somewhere and something is missing tapi tak tahu apa. :( or maybe I know why but I try to ignore it. Haishh sakit jiwa camni. 

Semalam habiskan separuh hari pikir pasal benda ni je. Apabenda laa.. lepas tu end up keluar konon nak carik cd untuk replace video mandarin yang tak ada suara tu tapi lepastu merayau. Bukan lah exactly merayau pun. Melencong tempat lain yang sah sah tak ada jual cd sekeping 70sen. HAHA mengarut je qila.

Sekarang ni rasa macam nak tidoo je tak nak bangun. Bila habis final nanti baru nak bangun. Sedih betul kat diri sendiri. -_-

2 comments:

03047 said...

stay strong sayangg ^_^

Aqilah Lalala said...

Thank you sayang. I'm trying. :)