April 17, 2014

Dua dunia extra cantik, extra simple.

I was trying to stop myself from writing something yang tak nak pun aku tulis. Stop! stop! banyak kali dah tulis entry sampai 2, 3 perenggan lepastu padam padammm!



Oh semalam terjumpa dengan Minah (bukan nama sebenar. kohonohononss). Aku terkedu sebenarnya honestly. Both of us macam awkward tak tahu nak kata apa bila terjumpa. Awkwardly tanya, "siapa tu?" I thought it was her bf sebab baju dah la sama color. Sama-sama smart cantik. "oh, kawan kawan ni. hihi" Oh aku tak perasan ada lagi sorang perempuan kat situ which is her friend. Macam laa ada buat salah. Aku rasa dia ada tanya something tapi aku tak rasa aku jawab. Haha! kelakar. aku gelak sendiri sebab tak ada siapa yang akan faham kenapa.


Talking about her.
Selalu kalau keluar masa kat Melaka dia paling simple pakai t-shirt and jeans dengan tudung bawal dia. dah siap. Orang cantik pakai apa pun main belasah pakai tetap cantik. Aku yang tak cantik ni kena berusaha sikit la nak bagi nampak cantik. Ehem! But then bila jumpa semalam dia extra cantik, aku yang extra simple. Rasa nak nyanyi rap lagu dato' siti dengan too phat, Dua Dunia walaupun macam tak ada kena mengena lyrics with situation. Cuma nak amek tajuk lagu je. Dua Dunia.



Kenapa ni macam nak update hari-hari dah ni. First sebab sekarang tengah cuti. Second sebab ada orang tanya kenapa tak hupdatee dah lama dahh? Haha

To be truth semalam punya hari je pun banyak idea datang nak tulis kat sini. Aku sendiri dah lama tak explore diri sendiri tapi ada orang nak tolong explore-kan. So kalau agak agak ada yang tak kena ke or macam wondering ke tanya la. Tolong lah tanya. Or maybe nak tegur? tegur lah even tho aku jenis paling susah nak menerima but slowly insha Allah kalau masuk dek akal minda tetap terima jugak.



*    *    *    *    *



Suka gilee tengok hello kitty ni!
Tiba tiba ada gambar HK ni. Saja nak promote, buat iklan tak berbayar. Ramai yang cari barang-barang HK tapi tak tahu nak cari kat mana so boleh follow ig ni, http://instagram.com/kedaikitty . Barang dia semua adorable pluss gorgeous. :)
Dari patung, pixelbead, laptop cover, cermin, bekas air, dulang semua ada. In future most probably dia akan launch satu kedai dekat shah alam. Didn't know for sure about that tapi kalau dah ada nanti confirm serbu!










No comments: