May 9, 2013

Hati mu dan ku tersakiti. *Poyo betul.

Sekarang ni facebook aku tak aktif, blog apetah lagi. Bukan tak nak aktif tapi sebab aku online guna phone pastu line punya lambat terkedek kedek macam itik pulang petang bila bukak facebook. Dari hati tersakiti *ayat tak nak kalah letak tajuk lagu* so terus tak mo pandang dah facebook. konon merajuk bajet macam facebook tu paham aku. heh. -..-


Sebab simcard broadband dah masuk phone tak kan aku nak buang duit yang dah bayar tiap bulan tu macam tu je. Salah satu option untuk merasa duit tu tak rugi, twitter jadi pilihan. Akibatnya aku tweet benda yang meraban raban sampai ternampak kejahilan dan keterukan aku di situ.


Aiyoo maaa. Pikir pikir balik memang itu one of the point why aku tak nak pun aktif twitter sebelum ni. Tapi benda dah jadi. Tak payah nak nyesal hantuk hantuk dahi sangatt lah. Ubah diri tu hah kurangkan tweet cik lala. okeng?

Lagi satu, social network bukan untuk aku pun sebenarnya. benda benda camni yang buat aku pasif.
tak suka.



Tak patut betul orang sebok pasal politik tapi aku sebok pasal twitter. apakejadah.
nak tahu comment saya pasal politik awok boleh tanya saya secara peribadi. harharharr..nyampah! ;P



hoh. Posing macam peraga baju brand Polo padahal tshirt free.
Gambar ni tak de niat nak timbul angin politik.
Nak bagitau je, "I need a stability in my life." Serious.

No comments: