April 25, 2013

Weekend bila free dari assignment and attitude. :)

Aku rasa macam dah berzaman tak tulis blog. Bila nak mula sesuatu tu memang susah tapi bila dah start jadi susah pulak nak benti. Normal kah itu?

Aku nak cerita ala ala Harith Iskandar bila dia lakonkan macam mana perempuan bila ditanya, "Hows your day?"
Benda nak cerita pendek je tapi berjela jelaa. So be ready. :P

You can jump to 4th paragraph kalau malas nak baca. 



Last two weeks kalau tak silap aku dengan kawan yang lain keluar dari terperuk dalam bilik tengok runningman dengan family outing gelak sorang sorang dalam bilik sambil roommate pandang pelik dengar ketawa yang nak tak nak keluar tu. T.T
kitaorang decide nak makan kat Seksyen 7 bila tak ada selera tengok makanan kat DC, Dataran Cendekia yang langsung tak ada aura nak buat orang rasa kebulur bila tengok lauk pauk yang ada. Tapi rasanya memang setiap hujung minggu kitaorang akan makan kat keluar berlagak orang kaya bila tiba tang makan. kihkihkihh ;P



Alang alang keluar naik bas rapid kena bayar sehinggit tu so pergilah Giant sekali. Dulu Mini Tesco sekarang Mini Giant okayy. Motip letak 'Mini' tuuu?

Perempuan kalau pilih barang tahu je lah macam mana. Nak pilih sabun yang sama jenama lain bau je pun dah setengah jam kat situ kan. So we did buy some girl thingy. Dah bayar singgah kayapsi a.k.a. kfc beli Crush..oih. baru sebut dah terbayang terus telan ayaq liuq.

Sampai bus stop I was suddenly being macam mengada bergurau kejap. Meh aku tekan kan yeh. Mengada BERGURAU. Perangai yang selalu aku buat dengan adik adik aku sahaja and at that time aku ter-apply that perangai tu dekat dua orang kawan aku yang one of them kuat membahan orang. Silap besar gua cakap. Start dari situ asyik kena bahan about exactly the same thing. Aku sensitip dan mudah sesentap tapi mungkin masa tu tengah happy mood kott so aku turut gelak, senyum, sengih. HAHA


Hah, Itu lah dia actually nak cerita. Gilee berjela sebelum tiba perhentian yang sebetulnya. Some people won't know you like your family know you kan since you have different attitude when you with your family and with your friends. Mungkin orang lain tak macam tu tapi aku macam tu. Tapi bukanlah totally different punya attitude. You don't expect I will treat you like my younger sister kan? Thats what I mean. Or probably I'm a surface girl yang not easily let people know me more deep. Maybe.








No comments: