April 12, 2013

Lama sangat mengelamun ke apaaaa neh?

Yo and assalamualaikum! :)
*trying to be cool lah kekononnyer temah?*

It's already been 6 weeks dekat sini dan langsung tak perasan kot. Bila dapat tahu terus gelak berdekah.


6 minggu dah?!! HAHAHAAaaarrrr  T.T


bila hujung minggu balik rumah tak pun berjalan macam tu lah jadinya. ada je masa free memang susah nak melekat kat bilik. exception untuk masa masa yang digunakan untuk buat assignment. terus tetiba rasa macam tak de masa free langsung bila sebut assingment. tak buat last minute pun mesti amek masa  seminggu to finish it. sedih. -_-


ada orang pernah cakap that I have to change the way I study. jangan terikut sikap masa diploma. cuba untuk ubah. cubaa.. tapi, tak boleh nak jadi more tekun sebab ada je benda kena buat. and sometimes terleka doing something yang should not be taken that long pun. alasan. ada je kan? haha :P



adapt sudah. terlebih adapt jadi terlebih selesa. terlebih selesa, kilang jadi makin maju.



kilang apa?




kilang lemak. -..-




The picture of us kat SCM! ;)
Macam janji je nak tema pink & turqoise. 



Next week penuh dengan test and quizzes.
Lepas tu mid sem break. Yeeehaaaaaaa! duduk rumah jadi bibik for a week. Hahahaa -..-'



No comments: