May 25, 2013

Sri Iskandar, Perak here we come! | Konvokesyen

Assalamualaikum. :)

Semua orang dah letak gambar konvo merata rata sampai berpuluh berbelas. Aku je yang tak letak padahal ada orang dah request dah suruh letak. Pemalas betul. :P

Nak tiba hari konvo tu agak jauh kaki ni berjalan. mana taknya kan, kena balik Sri Iskandar, Perak yang tersayang. :D few moths before the day memang dah berjanji janji nak balik Perak sama-sama dengan kawan lepas tu siap dah booking dah nak tumpang rumah Liyana. Plan untuk berjimba pun dah siap. Tak habis habis dengan berjimba. -.-'



So when the day has come, thanks to Azrul for sent us dekat station bus seksyen 17. feeling nak pergi konvo memang plain lagi masa tu. cuma seronok dapat balik Perak first time ramai ramai. hehehee

Sepanjang menumpang rumah Liyana which this is my first time tidur rumah kawan, merasa jugak feeling feeling rasa duduk kat kampung walaupun rumah dia bukan rumah kampung kayu. and this is our first time jugak duduk satu rumah sesama untuk few days. masa ni lah gelak sesama, begaduh bertumbuk, merempit, masak ramai ramai, menggemukkan diri bersama, tidur terbongkang together gether. eh. :P


Ni hasil bergambar bersama lepas ambil Jubah.





Having soo much fun dengan Jubah Konvo and we do take lots of pictures. Gambar selca tak payah ceritalah kan. Semua mesti ada punya including me. :P
The third day dekat rumah Yana hari pasif. Yang aktif cuma kitaorang masak sesama. Semua pedas pedas tu yang tak boleh tahan tu. Main masak tak fikir dulu. Lepas tu semua bibir macam Angelina Jolie. =.=


Ikan Sawadikap, Ayam Sambal Thai, Kangkung Belacan, Gulai Pisang, Ketam & Udang Lipan Masak Lemak Cili Api.
Slrrrpppppppppp!

Hari yang di tunggu akhirnya tiba. Tak sangka pagi tu lepas siap tacap pakai lawa lawa boleh rasa macam pagi Raya. :')

Skip dengan perjalanan dan penungguan yang bukan main lama kesian dekat keluarga yang datang kena tunggu 2 jam kat dalam dewan and kitaorang pulak bergambar lagi, lagi dan lagii...








Sebab malas nak letak padahal melambak lagi gambar so, ini je lah yea gambarnya. Yang lain buat koleksi peribadi saja.

mengada. haha :P

No comments: