September 5, 2012

Yeay! Update juga. :)

Assalamualaikum.


Ahad lepas tiba tiba sedih semacam melebihi sedih mengingatkan salah dosa masa nak salam mintak ampun. Dah kenapa emosi terlebih pun tak tahu lah kan. Bila dah nanges sorang sorang (HAHA cengeng.) terus tertidur tak sodar diri. Keazaman untuk tak buka mata lebih kuat bila orang seat sebelah message tak henti masuk tiap 10saat.


Bila dah tak dapat tidur saja je capai phone yang memang mengkagumkan kalau ada message dalam inbox. Rasa macam nak tunjuk kat dia,

ni siap handphone screen touch nyah. aku nak type mesej lah ni. kompem nanti kau kalah. tiap 2saykend mesej masuk. muahaha! gelak setan membara dalam diri. 



lepas balik raya sibok memanjang. assignment, text dan quiz datangnya macam air yang disimbah pada api yang degil nak padam. mak aiii... perumpamaan tak boleh blah sejak dah berzaman tak berblog. niat di hati nak nulis, tapi apa kan daya tak berdaya, alasan bermacam alasan.

Bila nak update status kat facebook, orang lain yang terasa macam susah lah pulak kan. tu sekarang update status tentang alam dan fauna je. Lepas tu bila orang update status aku pulak yang terasa. mak nenek sungguh. -..-  HAHA tipu saja.


Banyak. Sangat sangat banyak benda yang jadi tapi malas nak bising satu dunia.
Tahu. Banyak jugak benda yang aku tahu tapi diam lebih bererti dari membisik ke telinga sejuta manusia.
Gila. oh. memang saya gila. -..-


Menyelami lemak hasilnya gemuk yang dapat.
Abg Interframe: "eh. aku masuk WOTS, famous aku."
:P


No comments: