September 11, 2012

Entrepreneurship Presentation yang sunggoh HAHA. -.-'

Selalu pikir sampai pening nak letak apa untuk post title. -..-


Minggu ni bakal menjadi minggu yang menyibukkan macam minggu lepas but the most challenging day is semalam. Like seriously rasa macam nak hentak hentak kepala. Sedih betul. :(
tapi nanti orang kata gile pulak duk hentak kepala.

Dan gile juga kepada siapa yang tak kata gile kepada orang yang menghentakkan kepalanya.
Eh. Pulak dah kan?


Puncanya bermula tiga hari yang lepas.
Terlalu penat tak cukup rehat.

Jumaat ada siaran langsung dengan program kat TV1, 'Bicara Rakyat' and we as the last year student have to join it dan Sabtu tu pulak ada ceramah pagi. Petang ada program Latihan Dalam Kumpulan. Ahad sibuk buat last minute preparation for Entrepreneurship presentation sampai malam.
We have to, bukan gedikgedik nak buat lambat okay. We just knew yang kitaorang kena present semalam and masa dapat tahu tu tengah busy with other things. Saborrr je lah. But it's okay. Alhamdulillah dah pun berlalu sesi nervous though aku tak rasa nervous langsung!


We buy our tudung at the same place on the same time with the same price but in different color. Ngehehe ;P



.our nametag.



"Hebat present memang lah tak nervous."


Salah kot assumption tuhh. Kepala terlalu sakit rasa macam nak pecah sampai mengatasi rasa nervous. Serious rasa nak buat something yang thrill kat kepala ni macam cocok obat sedatif kat kepala. Tapi kewarasan tetap mengatasi sakit kepala.



Ouh.
Sakit nya hati bila present dan di tanya soalan soalan yang SUSAH gile nak jawab. erghhh!

Why u put that company as your competitors and bla bla blaa?
Its not logic that u can't produce that amount of product on a day.
Why ur second year profit is not as greater than the first year?

We're not trying to blame to anyone tapi dah lecturer tutor kata, letak je. letak jeee macam tu bila kitaorang pun rasa tak logic but we didn't said that lah kat panel. Sekarang bila ikut kata last last kitaorang yang kena. Sedih. :(




Malam tu dah tak sakit kepala sebab dapat tidur lepas release tension makan McD after presentation. HAHA terok. macam tu pun nak release tension.







Lepas setahun tak makan GCB akhirnya makan juga. YEAYYY! :D
Tapi tak sedap macam mulamula dia keluar dulu. Tahu macam tu baik order Double Cheese Burger je. -.-



No comments: