September 19, 2012

Pagi pagi Makan Pagi.

Last update pasal makan pagi ni pun masa semester ke dua dan masih lagi mengamalkan bangun pagi untuk menikmati breakfast walaupun dah masuk semester ke lima. aceceh.. bangga lah ney? hah? hah?  heh. -..-


Dalam banyak banyak hidangan tak tahu lah kenapa suka sangat makan pagi. Mungkin sejuk pagi yang menggigit  kulit yang membuatkan sukaaaaaaa sangat dengan PAGI. 
Alasan lain untuk makan pagi sebab terasa macam duduk dekat rumah. huuuu....~ ;D
Kalau kat rumah memang kena bangun awal kemas rumah then masak untuk adik adik bila cuti semester. Even on weekend pun. Tapi bagus lah kan. Murahhh... rezeki pada sesiapa yang bangun awal pagi. Insha Allah kan. :) 







Hari ni punya breakfast.

Action nya makan honey start pungg nak makan dalam cawan coke free gift McD. Padahal susah gila kot nak makan dalam tu.

Kalau college ni ada sediakan peti ais dengan dapur memang bukak warung lah aku jawabnya. Tapi sebab tak ada kita makan simple simple je untuk pagi. 
Lunch baru taram sampai tak muat perut.







Sekarang jarang sikit online facebook dengan twitter sebab tak bayar broadband. Mama memang masukkan duit untuk bayar broadband tapi saja tak nak bayar. Kalau broadband tu available memang alamatnya tak study lahh.. Kan nak final. 

Main mercun meletop letop, dahului lah buku dari laptop. Hohoho.. :D




No comments: