September 27, 2012

Minggu Belajar gaya Saya. Ohok ohokk >.<

Masuk study week cuba ingat balik semester lepas. Aku ada balik ke sem sem lepas masa study week? Ke ni pers time dalam erti kata lain buang terrbiat tak balik masa study week. 
Diri sendiri tidak meyakinkan untuk jawab then terus tanya rakan sebilik selama 5 semester yang sangatt saya sayangi. :D  Fazlina.



" Ni first time ke qila tak balik masa study week? "


" A'ah. First time." 



Wow wowwww.. Straight to the point tidak berliku tidak bersimpang dia jawab. 



Tiba tiba rasa macamm.. hati ni macammm..... 



NAK BALIKKK. :'(



Selalunya tiba study week lepas balik dari rumah mesti nak buat sesuka hati macam tak ada rasa bersalah dengan masa yang diperuntukkan untuk belajar neh. Terokss. 
Tengok movie, online 24hours, hang out then bila tiba masanya baru stop semua dan mula memandang ke satu arah yang sepatutnya di tujui. BUKU, nota, past sem question.






Itu selalunya kalau aku balik rumah lah. hati dah senang dapat balik then salam Puan Mama dengan Encik Abah pastu dengan adik adik dapat gelak berdekah sambil memegang perut yang boroi di isi dengan makanan masakan Puan Mama dan ditolong olehh Sayaa. >.<






Namun sekarang ni hati macam tak berapa nak best. (namun???) 
Makanan macam rasa sama jee.. Tengok movie gelak pun macam gelak tak ikhlas, nangis pun macam memerah merah memaksa air mata keluar. Mandi tak lena, tidur tak basah. Erkk..


Sudah cukup sudah dengan cerita sedih. Nangis lah air hingus meleleh leleh sekali pun tetap kena lalui semua ni.  =.='


Rindu nak buli Ain. Rindu nak gaduh dengan Aishah.





No comments: