October 7, 2017

Kawan Aku Kahwin | Puncak Alam







Akhirnyaaa Diba telah pun sah menjadi isteri kepada pasangannya, Izzarul, 29 Sept 2017 yang lepas. Aku merangkap dulang girl pada hari pernikahan dan pengapit pada hari resepsi terasa terharu. Tak sangka. *lap air mata sipi sipi nak jatuh. sobs sobss* Kawan aku dah kahwin! I know it's not the ending. It is a beginning of her new life. Dia jumpa jodoh dia. Jodoh tak sesat dah! Lepasni jauh lagi perjalanan nak pergi. Banyak yang kena belajar bila hidup berdua.











To tell the truth bila dapat libatkan diri masa hari bahagia kawan aku lahh orang yang paling suka. Orang paling seronok. Masa mula-mula jadi pengapit macam blur amenda sebenar benarnyaa tugas aku? Lepas tu baru tahu. Itu pun lepas jadi pengapit untuk sepupu dan bridemaid untuk majlis sanding kawan baru "Ohhhh" tu sampai. Lambat sikit sampai.


Lagi yang seronok sebab dapat jumpa, luang masa sama-sama dengan kawan. Terasa macam baru habis sekolah padahal umur tepuk dahi kalau tahu. Bajet remaja muda lagi.







Wedding Diba ramai yang puji. Kalau orang nampak mesti ada yang dah pasang niat nak buat macam apa yang dia buat masa hari resepsi tu. Confirmm!







Akhir majlis tu pengantin hantar kita balik rumah. Aduduu amenda punya pengapit entah. Nak keluar kereta tu tak nak peluk dalam kereta. Nak jugak keluar kereta baru peluk. Tetiba rasa sebak sebab ye lah. Kawan kita kan. Dah kahwin. Happy and sad at the same time.





Gambar banyak yang recycle je. HAHA terima kasih kepada empunya pemilik gambar.

Alhamdulillah hari ni majlis resepsi belah lelaki pula. Semoga berbahagia selalu dengan jodoh yang dianugerahkan Allah. :)

No comments: