May 17, 2014

kil me or not #random

Untuk pertama kalinya dan sesungguhnya dan seikhlas hatinya insha Allah this feeling won't change in future yang aku.. menunpang gembira orang lain punya kegembiraan. such a lame. hengat nak cakap apa kann. hahaha the time will come. :)



dua kali copy, dua kali delete cerita KIL till today copy buat kali ketiga sebab dah follow redza minhat punya twitter terus terasa nak tengok cerita tu when before this tak pernah rasa nak tengok.
Sukaaa sangatt the times when kil dengan zara sit together at the bar table lepas tu borak borak rasa macam sweet sangat. tak rasa macam lakonan. rasa the conversation that they both had tu bukan atas penghafalan skrip.






it was totally a good movie macam movie talent time. simple yet have lots of value. the dialog wasn't totally in Malay which is good jugak. buat rasa tetiberr nak speaking jugak. its good right for someone like me who wants to improve their English but never have a chance to practice walaupun guna malay+english. selalu ragu ragu.

dan yeaa. belajar hargai hidup ni and jangan buta kan mata tak nampak orang yang nampak kita. #cewahh kau ingat twitter nak hashtag? pedulik apa.

lepas tu tiba-tiba jugak rasa nak pergi hiking lagi walaupun banyak susahkan orang.
selfish tak? :P i didnt mean to. :(
lepas tu balik hiking macam cendawan jewawat keluar. sewonok betul jewawat tuu.


ok dah. random post je ni sambil tunggu orang sambil menghupdate sambil dengar lagu citinuralija yang baru, Jaga dia untukku. kena betul dengan sekarang sambil menunggu orang.


No comments: