August 7, 2012

Kasut 'Sekolah'.

Assalamualaikum.

Seminggu.
Dua minggu??!

Baru la ni nak update?


Tak banyak benda yang jadi dua minggu yang lepas selain daripada aku terperasan macam aku sekarang makin banyak mulut. HAHA makin puasa nak dekat raya, makin banyak mulut. apa teruk sangat perangai ni? ;P


Lagi seminggu je nak balik cuti Raya! Tak sabarrrr!
and sebelum balik raya almost semua subject nak buat test then saya pun tertiberr jadi baik tutup laptop pegang pensil, sediakan pemadam, rujuk buku buat latihan.

agagaga~ seperti bermimpi bukan?
tepuk tepuk pipi sikit. buka mata besau besauu. yea. anda tak bermimpi.
saya study. yes. study. kata nak berubah.
ahakss. XD




Last two weeks balik rumah and bayangan yang duk terbayang sebelum balik rumah hancurs belaka. Ingatkan nanti duduk rumah lenggang tengok tv lipat kain and tidur and masak sama sama bila nak buka nanti.
Tapi lain yang terjadi. Teman mama shopping. non-stop. pagi ke petang.


Last month nampak flat shoes lembut gila and tak melecet kalau pakai. sebab teringin nak beli sangat last last pakai baru sebulan mama kata nampak macam dah setahun pakai. -.-'

Masa shopping raya instead of dapat kasut raya, dapat kasut sekolah baru.
Mekacehh mama. :)


Sangat budak budak rupanya. -..-



No comments: