August 12, 2012

Main main Lampu. Shopping Raya and Iftar.

Nama tuan empunya kereta nak sebut kat sini boleh ke? sebut je lah. famous sikit.
heh? -..-

Terima Kasih Kakak Farhanis ;D

tetiba ada kakak kat depan walhal umur sama je. mentang mentang dapat pinjam kereta terus dapat pangkat kakak kan? ehemm.. nampak tak strategi dia di situ?




The first shopping mall yang kita orang pergi Mydin Taman Meru. The biggest Mydin kat Malaysia ni kalau tak silap. tak cukup lagi dengan Mydin pergi Green Town Mall, Ipoh tempat yang famous dengan barang murah dia dan banyak pilihan. ke? ;P Last places that we drop by is Aeon Station 18, the biggest Jusco in Asia. saja nak mention yang 'biggest' tu. cuba untuk mengatakan betapa besarnya tempat tu dan betapa parahnya kesakitan di tapak kaki. (buat duck face mintak simpati. eh macam kenal je siapa? agagagaga XD)


semenjak dah tak pakai camera, dah tak banyak gambar yang ada. tapi kali ni thanks sesangat kepada orang yang sponsor gambar, Noi. dia juga driver kami untuk ekspedisi pusing Perak kali ni.
Alhamdulillah perjalanan berjalan dengan lancar. acecehh.. selain daripada lampu depan tak boleh guna dan kami terpaksa guna lampu atas yang menyakitkan mata driver yang berselisih dan menyebabkan sepanjang perjalanan pulang semua kereta main lampu dengan kitaorang.
bila tahap kesabaran melampui batasan Noi terus tutup dan buka lampu depan supaya mereka faham yang kereta ni ada lampu atas saja. faham tak. lampu bawah tuuu rosak. lampu atas je boleh gunaaaaa. tension tension. -..-





I know the way I sit looks soo weird. seolah berposing untuk photoshoot American Next Top Model. -.-'

We decided untuk berbuka puasa dekat McDonald Pengkalan. Sri Iskandar dah ada McD tapi tetap gak pergi McD tempat lain. after iftar we go straight to Sri Iskandar yang tercintak, singgah a few places kejap dan balik kolej dah pukul 9 lebih then buat muka selamber badaks dengan abe polis bantuan yang jaga kat pintu pagar. ahakss. :P



From left: Me, Fazlina, Liyana, Syahirah and Noi
:)




No comments: