February 8, 2015

Kawen anak raja

Yeayy handphone tertinggal kat rumah dan kembalilah dahku kepada laptop yang dari diploma menemani diri. Lama tak meng-update so rasanya memang tiba masanya dan sesuai sangat sekarang ni untuk update sementara tangan terlepas dari handphone.



So, supposedly sekarang tengah cuti-cuti Malaysia memperluaskan kebun lemak dalam badan ni tapi tapii buat sedikit pengorbanan dengan meng-join-kan diri satu program kat Shah Alam. Program yang bermula dua hari selepas final year project presentation dan berakhir sehari sebelum praktikal. Pengorbanan yang terwujud sikit rasa penyesalan. HAHA

its okay. In shaa Allah ada gunyanya semua ni in future. *pujuk diri*

Bukan nak kata program ni useless ke apa. Program ni memang baguss for those yang betul-betul berminat nak cari keje dalam bidang program ni. Apa yang menyesal sangat ni cuma baru terfikir lepas praktikal nanti memang dah tak ada waktu untuk honeymoon. unless aku dapat kawen anak raja memang seumur hidup honeymoon. Boleh dah ni start cari pohon beringin rasanya kalau dah kemaruk sangat. kah! hambar sangat terasa. takpe lah gelak sendiri je.






Oh, btw aku tengah cari rumah untuk stay masa praktikal nanti. Puas mencari kat ibilik dengan mudah dan masih mencari lagi. Manalah tahu ada yang sudi membantu kan. Rumah area putrajaya sebab dekat dengan cyberjaya. Mula praktikal first march, bajet bawah RM300. Kalau ada kenal sesiapa tolonglah membantu diri ini. Hehehe


Okay dah. Cukup takat ni je. Lain kali tulis bebanyak lagi. :)






No comments: