September 2, 2014

Nak keje! *error* Nak duit!

Minggu depan dah mula semester baru. Semester akhir in shaa Allah sebelum praktikal. *dalam hati doa bebanyak.* 
habiskan semua. 
nak keje nak keje!


Bila umur dah makin meningkat lagi lagi aku ni perempuan mesti nafsu kemain banyak, kemain tinggi. Tak habis orang kata student ni pakai duit pt shopping sana sini, Aku ni padahal tahan diri sampai lah sekarang ni nak beli apa apa kena fikir 2, 3 kali. 


Sebab tu dalam kepala otak nak cepat keje, dapat duit sendiri. Pertama moga dapat bertahan sedikit melepaskan duit kepada orang yang sepatutnya diberi. Kedua, kemudian baru rasa nikmat duit gaji sendiri. Dah lupa dah rasa betapa seronok duit ada dalam bank hasil sendiri keje sampai ikat perut makan maggi. Ketiga, menabung tu dah pasti untuk masa depan. Keempat konon dah penat hadap buku, hadap paper final so nak keje. Kelima tak sabar nak cuba nasib dalam bidang lain. :)



Bercuti pun nak!


OH TAMAK!


Moga dipermudahkan segala urusan. Lagi-lagi fyp yang dah naik menyampah nak hadap ni. Moga insaf dan penat bagi error berjela dekat aku. Tq.




No comments: