December 18, 2013

Post 2setengah pagi.

Rasa tak percaya dari minggu lepas lagi dah mula tidur lambat. minggu lepas sebab test yang berderet. minggu ni project yang tak nak kalah. Dah tiga minggu okay tak balik rumah. macam terkena balik sebab sebelum ni tiap minggu balik. nasib baik tak ada nak rasa homesick bagai ni.


Alhamdulillahh :') so far lepas dah mengadu damba sebab tak dapat jadi macam diri dulu balik sekarang dah okayy. Hewheww.. suka tapi senyap je. Dah memang sekarang tak nak cerita semua benda dekat social network. nak lebihkan kepada komunikasi dengan orang sekeliling.




mula mula pergi event gambar atas ni memang rasa,

"Please nak balik, nak balikk!" 

tapi yang baiknya release sikit tensi bila pergi dan paling utama makan free. orang bahagia memang tak ingat nak diet macam aku ni. harharr please gelak. malas nak timbang berat. timbang ilmu di dada je lah.


tahu tak sekarang dah pukul 2.30 pagi. apa aku buat ni tak tidur lagii?! kalau cerita kenapa tak tidur lagi ni aku confident orang akan turut terbengang tahap speechless dan emotionless. Yang penting sekarang buat yang terbaik bila di beri peluang kedua. Campak tendang yang keruh, ambil yang jernih. Maybe I should take a nap like a few minutes lepas tu sambung bahagian kerja aku.


Sempena cuti yang bakal mendatang harap diri rajin terlebih lebih nak hupdatee blog.
Amin! :)


No comments: