March 15, 2014

Berkelah di Pantai Puteri, Melaka | Perasan Superman

Minggu lepas dah berjimba pergi tengok wayang sampai beli benda yang bukan-bukan termasuk beli kura-kura yang tak sangka ligat aktif macam tikus.

Harini nak duduk rumah macam tak mungkin sebab nanti jadi orang tak betul atas alasan kebosanan tahap bo bo bo bo bosan !
dari hari rabu lagi dah fikir nak pergi pantai so anak-anak dara dah ramai macam tak faham ke kan nak masak sendiri. makanan tajaan akak Liyana kita yang tak pernah lokek. Terima kasihhh yana! budi mu tak terbalas rasanya. ;)


spaghetti, tortilla, nugget
simple je sebab takut perut terlebih muatan.


Pantai Puteri, Klebang Melaka.


Muka lapar tak sabar.



sebelum makan dan selepas makan posing sakan bajet model antarabangsa. seronok rasa angin kuat sampai dah malas nak ambil kisah dengan tudung yang serabai kena tiup angin.




















tak nampak muka pun still nak senyum bila org tangkap gambar belakang.





Puas tangkap gambar sampai kena tahan dengan pacik Klebang ajak berbual suruh bukak balik tikar lepas tu baca jampi serapah bagi tikar terbang hantar kami balik Jasin. =.=

Alhamdulillah dapat lagi baucer buku kali ke-dua ! tahniah pada diri. ;) sampai rumah semua pengsan tak terkata sebab penat sangat pusing Melaka.





*       *       *        *       *





Akhir tapi tak berapa nak akhir sekali ini muka beberapa bulan selepas yang krismas tahun lepas saksi kata muka saya pecah. saksi kepada kejadian ketika hujan lebat sebelum traffic light setia alam. tak pecah tapi darah penuh dekat muka macam orang pecah muka. the truth is hidung retak, gigi rosak teruk pluss hodoh T.T , bibir pecah, calar sana dan sini. satu benda je yang ingat waktu tu,

" Ya Allah macam mana nak ambil final exam ni. :"( "


Punca balik hujan lebat tu sebab nak balik rumah sewa nak belajar tapi lepas jumpa doktor bagai amek buku dengan nota dekat rumah sewa terus balik rumah belajar kat rumah je. Lepas tu tak keluar rumah langsung sebab malu.

Alhamdulillah tak lah teruk sangat sampai tak boleh nak ambil exam. Yes I didn't tell to anyone about it sebab tak teruk mana so rasa macam kelakauu je nak kepoh kat orang nak buat orang risau kan kann?  ;P kalau ada yang tahu pun sebab bila nak ambil final exam terpaksa jumpa dengan orang jugak.


biasanya orang akan tahan diri dengan tangan tapi yang saya ni tak tahu lahh kenapa tak tahan. Feeling superman I guess. HAHA ;D




No comments: