January 19, 2014

Final exam habis. #Throwback reunion geng SriIskandar.

Baru habis exam.


Jyeaahhuuuuuuu! 




well not really jyeahhuu, since I'm pretty sure my grade number will be go down down downnn. Sebelum exam confident level tinggi seteng, lepas exam jatuh paras buku lali. Style degree memang macam tu. Benda dah lalu, dah jadi. Usaha sudah buat, musibah datang tapi cool watlek watpeace. Hikmah nak tunggu duapuluh9 januari nanti ada appointment dengan dentist. Kita tengok apa jadi. Hahaha serious tak sabar but I will miss this 'spin' on my tooth.


Apa 'spin'? Apa dentist? Apa? Apa?
Next time insha Allah with the final result I'll post on my blog.
Here.


Reunion!

3belas januari 2ribu4belas tarikh yang aku tak tunggu langsung. hahaha pengakuan. memang tak ada niat nak join gathering reunion kawan kawan diploma sri iskandar. Bila dapat tahu geng tapah turun ada tergerak nak join tapi sebab tengah pertengahan exam, malas setebal lemak dalam badan. Yea aku gemuk tak pernah kurus. Tapi mengalah pergi jugak. Tak menyesal! :D Walaupun banyak mendengar orang berbual daripada aku yang bercakap sebab segan dengan gigi sendiri. :P

Mula mula sekerat dua je yang datang. Lama lama dah macam gather apa dah. Kedai akan tu pun tak book sebab tak pasti siapa yang datang. Datang je terus cakap nak book untuk 10 orang. Sekali hamekk nak dekat 30 orang.



credit to farra

credit to nad







Gembira. Sekali 3 tahun. Nak buat lagi kita invite seramai yang boleh. Walaupun tak di invite doesn't mean you are not allowed to join. Kita ramai kadang terlepas pandang.

Okay. Post berhenti sampai sini. Insha Allah jumpa lagi !


Sorry cerita dah basi. :)
Assalamualaikum..



No comments: