October 9, 2012

Keterujaan me-release-kan Tension yang Menghempap.

Tadi dah habis layan 3 cerita sederett tak berhenti. Itulah yang dinamakan men-rubish all the things yang duk hafal untuk exam 2 paper tadi.  ;P Pagi dan petang. 2 paper yoo.. Sakit kepala nangis nangis menjawab pagi tu. Petang tu jadi semacam asyik nak gelak pulak. Seram I dengan I ni you know..

Sepatutnya nak exam tu kena faham apa yang belajar tuu. Bukan duk menghafal. Tapi sebab terlalu nervous dan takut nak menghadap dua paper kirakira in one day and kena hafal formula yang tidak disediakan maka pilihan yang ada cuma menghafal sebaik mungkin. 

Dalam keadaan macam ni nak nampak huruf A tu memang dah tak nampak dah lah kan. Tinggal mimpi je lah. Wuu~



Dalam banyakbanyak cerita tadi yang bebanyak sangat tengok tadi tuuu.. (banyak sangat ke tiga tuh?) ada tengok cerita 'Love, Nora'. Auwww... The title already told everything kan kann? XD 

ouh. tak ke? -..-' 

Cerita tu is not really best pungg sebenarnya. tapi sebab kehadiran jejaka yang konon orang Italy padahal dia Cina M'sia membuatkan hati ni tersangkut janji tak reput dengan cerita tu. Huahuahuaa ;D Tak sangka saya tersuker dekat si dia pembaca berita ntv7, Will Quah.






Teringat sesuatu. 
Haritu konon tergila dekat Jang Geun Suk. Tapi bila tengok dekat folder album kawan and nampak nama JGS tu boleh pulak rasa macam, 

"Macam pernah dengar nama Jang Geun Suk ni. Siapa neh? Penyanyi ke?"

Terok benor peminat kerkonons fanatik JGS ni. Kasehan dia bermilikkan peminat seperti aku. 


Sambung balik cerita tadi.
Tak habis lepas rindu dekat laptop, sambung pula dengan cerita 'Lock Out' yang menimbulkan sedikit keterujaan sebab cerita tu cerita ala ala the imagination of the producer in future tentang kewujudan penjara di angkasa lepas pada tahun 2097 kalau tak silap. Tapi banduannya mak datuks. Sangat feeling dengan watak mereka. One word. Tanjung rambutan. Eh. Itu dah 2 words. hehehh -..-
But then bila tengok hero dia eh ehhh... muka macam pernah nampak jer nehh. 


Guy Pierce ada iras Will Quah.
Saya terpesona lagik!

adakah selepas ini semua orang akan kelihatan seperti WQ? ouh tidaks tidakss. kalau begitu bersama banduan lah saya ke tanjung rambutan arahnya nanti.



Tak sedar dah pukul 2.30 pagi. Cukuplah membengkakkan mata pagi bebuta ni. Esok bangun awal kita study okayy. Nite and assalamualaikum. :)



Poster bahasa German. ini saja yang termampu. Ahakss ;P

No comments: