May 31, 2012

Risau Kata Orang. Tentang Diri.

Lupakan with all the fact things yang berwarna warni yang di buat tu. Benda yang di list kan tu kadang apa yang dirasai, while people will said a different thing about me.


Entah lah. 

selalunya orang cakap, apa pedulik tapi itu lah perkara yang akan aku risau.
Risau. Dengan kata orang.

tiba tiba sekarang jadi risau sangatt.
risau dengan comment orang tentang diri ni.

Aku aware.
I might look like bodo bodo, diam and jenis tak amek port. orang main main cakap aku macam tu dan ni. aku pun gelak sakan terbahak bahak sekali tapi sebenarnya dalam otak memory dah record dah kunci siap mangga warna pink sekali lepas tu play like a thousand times dalam otak.
*motip mangga warna pink sebab suka pink. heh.

pernah tanya dengan gegirls kat kampus.

aku: kau rasa aku macam mana?

gegirls: biasa biasa je.

baca tu. saya cuma gadis biasa. gadis semasa. *nak jugakk.
cuma luar biasanya satu je. mesra alam bukan aku.
I mean susahlah nak mesra.

oh lagi satu. janganlah kata kau tahu dan kenal aku kalau kau tak cukup setahun tepat berkepit dengan aku.

Muka nak persis Hulk je kan.

past few weeks I had a problem with this person berkaitan dengan habit aku yang payah nak bukak mulut. cuba nak minta tolong with this few friends that I close tapi sayangnya hahahh! rasa nak nyanyi lagu Ramlah Ram, Sesaat Kau Datang. -,-'



Posted via Blogaway

No comments: