May 17, 2012

Intersessi Habis Sudah.

Selasa yang lepas baru habis intersessi. The last day for my second final week for this forth semester. ada dua kali final dalam satu semester. kau ada ke? hehehe


apa tuh intersessi? makanan korea ke? macam kimchi dengan bimbap? -,-'



Intersessi ni in other word adalah short sem. siapa yang ambil semester intersessi ni you will learn any subject yang ditawarkan hanya dalam masa sebulan. habis sebulan terus final. habis final, kalau ada cuti lebih lebih tu goyang lah kaki kat rumah. tak terasa bosan sangat kena cuti lama sangat.

ouh, yea. short sem ini cuma ditawarkan bila ada cuti yang panjang dalam 2 bulan cenggitu. kalau repeaters sorry lah. tak boleh ambil subject repeat. kat college aku macam tu lah. cuma boleh ambil subject untuk semester depan. itu syaratnya.



TAK BEST NYA KENA BELAJAR TIME CUTI!!!




silaplah siapa yang fikir macam tuuu... intersessi ni terasa macam bercuti dengan kawan kawan.


"reaalllyyyyyy???????"


"seriously. :)"



siapa siapa yang terasa takut, gabra and gubra that you didnt do very well dalam subject tu or takut dengan subject semester depan ambillah intersessi awal awal so it won't burden you so much and Insyallah you will be graduate on time with your other friends. :)



Final day Intersessi. :)


No comments: