February 9, 2012

Kisah Cinta Dulu.

this second entry for today is actually secara tiba tiba datang when suddenly I read one of my friend post on her blog about her love story. or should I call it as, her ex-love story.



terasa kisah kita macam sama tapi tak serupa.
I hope u won't have this suddenly-feels-hurt-while-thinking-of-em feeling like I do.

meh saya kasi celita sikit naa.
ini kisah lama yang kononnya mahu dirahsiakan tapi cerita hot wehh. semua tak tertanggung menahan mulut untuk bergebang gebang lepas seorang dan seorang yang mengetahuinya.


begini..

Aku pun happy lah gilee konon kisah cinta ku yang tahan bertahun akhirnya berakhir sebab menyangka dalam hati ada orang lain. masa tu bila nampak mamat hot rasa macam,




"hey bro. tak mo ngorat ke? single neh"





okay. propaganda. you know me lahh. propa berganda yang overrr.



he ask for a reason kenapa nak minta putuihh segala neh?
aku siap ajak jumpa face to face kot bila nak habaq pasai benda tuh. aku kata tak ada sebab. tapi sebenarnya ada sebab. biarlah rahasiaa. :)
tapi yang penting ia tiada kena mengena dengan orang ketiga okey. -.-'


it takes like almost a year jugak if I'm not mistaken to really really open my heart and put the status taken back. lama lama tu walaupun tengah in relationship with someone masa tu then tiba tiba macam realize he's not like the others.

tiada penggantinya. tapi benda dah lalu dan dah jadi dann...


itu je lah yang boleh nak cerita.
yang lain censored.


itu semua buat jadi sebagai pengalaman jee. pengalaman mendewasakan. mengharap yang dihadapan lebih baik.



awak. open your heart for anyone that trying to be by your side.
jangan tutup hati tu terlalu lama sangat kalau dah ada yang sudi.
kalau jumpa yang berkenan sambar je.
nanti melepas. ;D





terima kasih membaca anyway. salam. :)

No comments: