January 24, 2012

Red Dress From Him.

Assalamualaikum.

terbangun lepas dikejutkan boifreenn yang nakal. Nero! kucing saya berlagak macho plus matang tuh. dekat rumah di lah pakwe saya. harharr.. kucing pun boleh buat jadi boyfriend kan? -.-'
tak tahulah kenapa terlebih sayang kat si ekor kontot tu.

alang alang dah terbangun awal ni, bawa dia makan kat luar lepas tu terus online update blog yang almost seminggu tak berusik ni.

Nak buat dua entry. this one is more about me. entry yang emo emo gituu. kot. second one is about my family.



thanks to my cat for make me wake up from my dream. terima kasih sangat sangat sebab ada pelakon tanpa izin dalam mimpi aku tu selalu je masuk and I dont know why.

I once asking my friend mana nak tahu tu mimpi yang orang duk kata ada makna tu and yang mana satu mimpi mainan syaitan tu? I already have the answer. maybe lah tu jawapannya. not sure. sebab tu tanya si kawan tu. tapi dia gelak je. dan aku macam aaa....


bila dah masuk dalam mimpi satu perkara tu mostly it won't happen in our life.
begini mimpinya,



malam tadi termimpi ada lah sorang tu, lets call him ehem.
dalam mimpi tu it was like macam real life sekarang. aku dengan ehem tak berkawan. itu yang dia nak. not me okay. and suddenly I got a red dress from him and I was like, dia nak bagi awek dia through aku ke apa ni? -.-'  but nope. It is for me. terasa betapa terharunyaa. wahhh. bahagia gila.
ehem tinggalkan note suruh pakai this night and he will pick up me. so, tahu je lah mimpi. tiba tiba aku dah bersiap dengan baju tu and walaupun masa tu malam tapi sekeliling semuanya warna putih. lepas sekian lama tak jumpa. setengah tahun dah kot. dapat pula berjumpa.
and we walk, we talk. tersipu sipu malu. :)  ceth. macam haramm jee. -.-


tiba tiba bum! kucing mendarat atas katil dan aku terjaga. pakwe ku jeles. HAHA :D





so there it is. ini bukan first time ehem duk muncul dalam mimpi aku. I believe anything yang kita mimpikan tu takkan jadi betul betul. ye lah I know dia takkan bagi red dress, nak pick up aku and we meet again after a long time. maksud aku, I don't think we will meet each other, we will talk nicely  macam masa muda muda dulu. -.-'
mimpi tu kan macam angan angan juga tuu.

sayangnya ingatan yang duk melekat kat pale otak ni almost everything is about ehem. sebenarnya sebelum jadinya benda kawan tak kawan tu, I already planning macam macam benda. for my class reunion and gathering. things that I would like to do to ehem. bila dah jadi macam ni semuanya hilang. terus lupa langsung.

mesti dia terasa, masa muda ku dibazirkan oleh dia. HAHAH dah macam drama sebabak dah.

No comments: