June 7, 2011

HOT issues.

jeles bebenar aku tengok orang shopping makanan kat pasar malam sebelah blok college aku ni. ujan ujan pon still tak putus putus yang datang untuk membeli barang barang untuk menternak lemak dalam badan. hehe..

kalau kat rumah pergi pasar malam tak de pulak benda aku nak beli. sampai kat sini macam macam nak beli untuk bela lemak neh.

disebabkan minggu ni tak dapat nak join operasi pergi pasar malam tu, seperti lazim lappy di buka dan skodeng bermacam macam blog. banyak isu panasss. i now u like like hot issue ni. tahu daa.. ada yang tulis pasal

Gambit Saifullah
Gambit ouh Gambit. dia da buat sesuatu yang pada pandangan ramai orang salah. tu satu isu. lepas tu muncul pula satus kat twitter mamat nie telah bikin ramai blogger bengang. kemudian itu ramailah kaki kipas muncul di sebalik riuh riuh itu. macam pa pe je bila baca.
berminat nak baca? sila tekan.  Lawyer Gambit SOUND Kayif
nak minat pon minat la. ta payah lah sokong sangat bila orang dah buat salah.

kemudian pusing pusing lagi pasal isu budak mengaku tiada DARA.
apakah? budak sekolah lagi tu. tak beragak langsung. macam dah besar bebenar. bila buat explanation beterabor hah statement dia. meragukan betol. macam orang menipu tak reti nak tipu. nak lebih tahu? sila tekan Penjelasan dari Adinda Evans
Kesah apa aku bukan virgin!
mungkin ayat dia ganas tapi ketawa terbahak gak lah bile baca. HAHA. ;D

ada gak yang mempunyai fikiran yang tak habis fikir,

 "apalah sangat gadis pecah dara seawal 14 tahun jika dibandingkan dengan pemimpin yang makan duit rasuah berjuta-juta."

wtf? bacani,bacani  Menjawab pemikiran pejuang liberal demokrasi

cukup tak kipas kipas ni untuk menyejukkan kepanasan isu itu?
bukan entry panas panas je yang aku baca yea. ada entry pasal couple siap ada watak Seth Tan dengan Nora Ellina lagi tu.. nah baca ni.
Saya Dah Tak Nak Couple Dengan Awak.

tips tips Surviving Break-Up(s)
How to Handle Your Own Broken Heart

pasal bulan rejab ini tidak lupa juga
Puasa Sunat | Hadis Palsu Kelebihan Bulan Rejab
Rejab Bulan Allah =)

dan dan.. ustaz pesan tadi, jangan ketawa banyak. tapi banyakkan menangis. memang ketawa bagus untuk hormon dalam badan kita. tapi lagi bagus nangis. sebab? baca ni awak, Masuk Syurga Kerana Bulu Mata
dah baca jangan jadi luruihh (lurus) sangad pulak. mengertilah isi tersurat dan tersiratnye.

itu sahaja yang aku baca hari ni dan disitu sahajalah entry yang boleh dikongsi yea.
Assalamualaikum dan selamat beramahh. :D

9 comments:

Eien Mohmad said...

uwaaaaahh! puas jugak laaa Eien dgn Areyf nak khatamkan membca entry2 yang you share tuhh (: nway thx dear;D

yupp, bout Gambit uee cyesly terasa jugak. hee. blogger tegar kan, heee

Aqilah Lala said...

uh. thanks sebab ingin khatamkan and congrats sebab berjaya!
appreciate ouh babes. seriously.
ade gak yang mahu khatamkan.
terharu. :')

Aqilah Lala said...

ouh yeahh, about Gambit. same juge. ayat die kat twitter macam haram. HAHA. :D

Muhammad Ikram said...

asal ?
tak g pasar malam ke td ?

Aqilah Lala said...

tak pon.
bukan ade duet.

Muhammad Ikram said...

minggu depan boley r an , pt da masuk , n boley la sayang nak enjoy ujung minggu neyh .

Aqilah Lala said...

a'ah. insyallah... :)

Muhammad Ikram said...

and sorry tau ,b bz minggu neyh and seterusnyer , nak kene repeat ldk part 1 lak , adhoi .

bile da settle kite g dating jauh2 k :)

Aqilah Lala said...

it's okey. nevermind-lah.