May 2, 2011

aku ta halang la weh. 2

apasal mengada ngada sangad nak taruk kat post sedangkan boleh je comment kat bawah tu hah?  gile ke ape siap ade second series?
sebab panjang sangad pluss, saje nak gedik.

glad that u understand. sape sape pun boleh ta selese apatah lagi kena dengan orang yang cemburu buta bagai nak gila macam tuan empunya blog nie hah. mengaku sangadd. ta de la pulak terniat na gado ke ape and the word desperate tu, every single people will mentioned the same word if they read ur post pun. but u already delete it pulak kan. what im trying to said here is copying n putting people pictures without their permission and telling to 'the world' that they r ur ex or anything that relate with it. as for me, its not nice. seriously. na cite it's up to u lah. ta yah taruk gambar segala kot. not everyone will read ur post and try to understand u. like i done to my previous post. i didn't mentioned ur name pun and jaoh sekali put ur pictures. since ia boleh memburukkan nama orang secara terang. it can be anyone, even though memang obviously gile it was u. and without mentioned ur name pun u already got the pictures who im trying to point kan.

anyone who read my post and maybe ur post will said, pasal laki pon nak gadoh? gadoh yeh nie? i thought gadoh is like tarik tarik rambut,



betengkar, comment blog orang then maki maki. haha.. kalau macam tu this is not my first time lah 'gado pasal laki'. patot lah kan dengan aku nie.

i know i always like writing about my relationship like gempak+poyo+perasan gilee macam confirm next week nak kahwin je. but actually i still believe in faith.

memang belum jadi laki bini pon but ur previous post make people misunderstanding and wondering about ur self regard.

last but not least, Alhamdulillah sangad sangad lahh kalau dpt ke jinjang pelamin.

10 comments:

Muhammad Ikram said...

last but not least, Alhamdulillah sangad sangad lahh kalau dpt ke jinjang pelamin.

AMIN !!!!!

Aqilah Lala said...

aminn.. :)

AdeQ Nasuha said...

salam..erm ok like u say..F.Y.I,yg comment semalam tu my ADEK yg tulis sb die bukak blog i..so i minx maaf la ea kalau de terkasar bahasa tersilap bicra..and kalau i xsilap,,xde mention pun tu adalah my ex..what i have mention is that was my BUDDIES..or t.t.m...sorry if ade misunderstanding disitu..
~lovestory 143~

Muhammad Ikram said...

wah 2 jam 18 minit baru balas . ngee .

Aqilah Lala said...

adeq nasuha; ur adek ke? doesnt matter la sape. a'ah en. u ta mentioned pun. i yg rase mcm tu. i ta memahami u. sorry.

muhammad ikram; siap kire lagi yea. haha.. baru teringad na balas. sori lah dear.. :)

AdeQ Nasuha said...

credited to Qilah :
it's ok..my mistake..apology accepted.. =)

Muhammad Ikram said...

hahaha , memanglah , dah sayangkan :)

Aqilah Lala said...

wah wah wahh.. teharu nyeee...... :)

Muhammad Ikram said...

excited btol sayang b sorang neyh .

Aqilah Lala said...

perlu lah excited. takkan na lembik je memanjang...