March 20, 2011

Hug .

I just wrote in my last post that i miss mama yesterday. mengikut masa yang betul actually last two days sebab skang dah pukol 12.39 am while im writing this post. arini dah masok 20 march dahh. then suddenly petang tadi, i mean semalam la en, mama called me then tanya dah mandi ke belum sebab dia nak datang nak bawak aku pergi makan dinner. yeayy ! terubat sikit rindu dekat mama. after that aku baru perasan masa makan dinner tadi, its my mum birthday on that day. 19 march. so, aku tak prepare hadiahh pon langsong. since aku dah berapa lame ntah tak pelok mama then i give a hugg to mama.

hadiah beday  +  rindu   =   pelok ketat ketat

ngee~   rindu rindu rindu !
actually im not a type of girl that can hug someone with suddenly or because i want to. itu cerita ta lama yang dulu la. rase pelik and janggal sebab aku ta penah dibiasakan begitu. terbukti lah saya bukan anak yang manja untuk makluman anda semua yeaaa... time raya mase nak salam salam mintak duet raye je maen hug hug. hahaha...bila time laen ta biasa. tapi skang dah biasa.

dah biasa? what aqilah lala? anda dah biasa dengan..?
what thaa...

okey. pleaseee dont think negatively or senyum melebih lebih yeh memikirkan benda yang laen yang tersembunyi yang berkaitan dengan status saya sekarang ini. hahaha.. actually aku dah biasa sebab aku dapat kawan kawan yang totally manje. macam Hanum, Yasmin, Atie and Qyla. but thats how they show their love and how much they miss people that they love right? and then i got adek yang sangadd lah manja yang melebih dan melampau. Aishah with Didi. at least they know how to show it andd they also make me more used with it. dan aku nie pon, to people that really know me tahu aku nie mostly ta de perasaan je kojenyee. tapi sekarang saya dah punya perasaan dah kawan kawan ku.  :} tolonglahh gembira bagi pihak sayee.. hahaha..

i still remembered when i was in school. my friends and i, we're in a bus stop waiting for our school bus and it was raining at that time. while we're chit chatting suddenly there are stormin and one of my friend hugg my other friends because she was scared with storm. cute right? hehe.. wondering if she still scared with it.

itu kisah rindu dan takut. the day when i feels sad tiba tiba tanpa sebab harituh. yeah. sometimes i can feel sad with no reason. no reason?! math error ! undefined ! lost ! error error ! hahaha.. mengarut. sambung balek. i make desicion to dial Atie's number and ajak lepak kejapp. after we met, i got a hug from her then i dont feel sad sangad dah. bekesan bukan ubat tu?   :)



oh yeah. i told mama about my shirt and like i thought, mama really said it. she said padan muke. hahaha ! ;D


12 comments:

Eien mohmad said...

wahhh! rindu mama jugak )'; peluk qilaa jeah laaa. hee .

Aqilah Lala said...

meh meh qila pelok eien. areyf ta jeles ke nanti? hahaha... ;P

Muhammad Ikram said...

ehem2.

Aqilah Lala said...

alamak. ade org jeless.

Muhammad Ikram said...

sape2 ?
tak kot ,
PERASAN an .

Aqilah Lala said...

tak pe.
kita sama sama PERASAN.

Muhammad Ikram said...

hahahaha , PERASAAN .

Aqilah Lala said...

terima kasih. =.='

Muhammad Ikram said...

samak-samak ^_^

Aqilah Lala said...

huh. samak? hahaha.. :D

Muhammad Ikram said...

hahaha , ntah .

Aqilah Lala said...

hahaha.. =)