February 20, 2011

Tidak lama lagii.

mungkin penantian bakal berakhir atau mungkin penantian aku bakal berterusan tak lama lagi. aku tak tahu. korang tak tahu. cuma tuhan je lah yang tahu sebab Dia yang menentukan segalanya. aku pon dah penad nak mencarik. aku carik ke? woopppsss. sorry sikit. dieorang yang carik aku. hahaha.. tup tup ade lak yang tanpa sengaja boleh dikatakan aku yang carik. haha! anyway, it supposed to be surprise for me. i don't even know ape yang surprise-nye tuu. but hoping ape yang aku harap akan berlaku dan ape yang aku rasa tu semua hanya rasa was was jee. cannot wait untuk bagitau orang-orang yang aku sayangg. tapi perkara yang manis hanya berlaku kepada orang yang bersabar. ingat tu qila. okeyy. saya suke benda benda yang manes. jangan lah amek kemanisan tu dari saya! hahahaha.. ;DD

2 comments:

muhammad ikram a.k.a ~b[0]k[A]2[CREWZ]~ said...

why tak lama lagi ?
will someone purpose u ?

=(

Aqilah Lala said...

i dont know and how should i know when u are the one that decided semua tuu. i already give the green light.
:)