February 10, 2011

It's a day full with love.

hari kasih Kekasih semaken dekat. have you make plan? how about me? sorry. aku ta sambot valentine's day. aku single. perlu ke di ulang? hahaha...

okey. i knew this Valentine's Day since i was in form 2. it's like a day for couple-couple yang ade la kat dunia ney. bagi boy that not really romantic won't remember this valentine's day sebab mereka terlalu sebok dengan benda laen seperti kerja-kerja yang melambak yang bos bagii. ataupun sebok dengan assignment yang perlu di submit tak lama lagi. so, they don't have time for such of thing. pssttt.. (berbisik) dieorang sayang kerja lagi dari korang. mintak break-up. hahakss... jahad aku ney. ;P
kalau dapat boy yang gentleman and romantic. oh myy.. bertuah laa korang. dapat bunga. paleng popular of course tak laen dan tak bukan roses en. sekuntum pon jadik laa. besar makna tu. because it means 'I LOVE YOU'. lagi bertuah kalau dapat makan candle light dinner. bagi yang da lama kenal di sunting pula pada haritu. romantik abes lahhh. hahaha.. over pulak aku.

actually for this year aku pon tak berape nak sedap kalau ade orang di luar sana nak sambut valentine with their lover on that night. kenapa tak sedap? oi. ta tengok calendar ke? pegi tengok sekarang. tau la kat calendar tu color pink dekat kotak nombor 14 tu lebih nyerlah dari warna kotak selepasnye kan? the day after valentine is Maulidur Rasul okey. ouh. dah lame tahu? bagus la. hihiee.. tapi boleh pulak korang nak berdua-duaan the night before the day? ergh... terok gile korang. agak-agak sikit yea..
huhuee.. tadi suke. nie kutuk lak yek? hahaha..

actually it's okey if u want to celebrate it even i know it's wrong in other side. (paham2 sendiri) tapi jangan melebih. kena hormat sikit la en. ta yah sampai larut2 malam. (bunyik macam mak nenek bebel lak.) na lama2 hari laen naa.. na lagi lama kawen teros. senang en? kau citer senang la cik kak. macam kawen tu kuarkan duet untuk mas kawen dgn hantaran je. dapat cik awek yang anak tunggal or the only perempuan dalam beradek paleng2 mak mentua nak khemah yang terpacak 4-5. baju kawen 2-3 pasang. kek 3-4 tingkat. uhh.. hahaha.. naseb la meke en.

anyway to couple yang merasa pasangannye memang ditakdirkan untuk dirinya tu.. yang memang akan kawen lah senang citer en. Happy Valentine's Day. the day is for both of you. enjoy the day. C:

p/s; ta de sape na bagi bunge ros ke? :'(
hahaha.. minta simpati lakk. =}

No comments: