November 17, 2010

Wedding Dress by Caprice lyrics

Ku mencari jalan untuk mendekatimu
Kau lah ilham di setiap melodi dan laguku
Kau lah nadaku
Setiap rentak-rentak ku
Ku ingin selalu bersamamu
Ouhh…
Kau, kaulah gadis idamanku
Kau selalu menatapi wajahku
Siang dan malam, fikiranku melayang
Tertanya-tanya bilakah kau milikku

Chorus
Sayang..
Kau begitu sempurna bagi ku
Tapi jangan kau melupakan asal diri ku
Walau diriku selalu berjauhan dari mu
Tapi janganlah sekali engkau lukakan hatiku
See you in the wedding dress
Ouh see you in the wedding dress
Ouhh..
Wedding dress
Oh noo..

Okey yaa understand
You got this other man
He said he’s special
And me alone am just a friend
Im not perfect, but you know in deep down im worth it
For the day we meet we work it
Shawty you know im perfect
I know im busy but shawty I make time
I can take u to the market and ….
I got love and I been from Damansara
You and I got worry much
I wont play that they said drama

Chorus



p/s; this song is not a new song by caprice but i really love it. so, why dont you try hear it. I write back the lyrics by myself because im trying to search for it tapi tak ade. and btw, I still waiting for his single 'Take You to Mars'. oww, I love all his song! ♥♥♥

2 comments:

Anonymous said...

i thu u type status pasal nie kt fb right?? trime je la lw dh kne tinggal tu..hakhak.. 1st of all i nk ckp i adlh org yg sentiasa ada around u n kte friends jgk kat fb.. all about u i know.. he tell me all.. takot?? erk.. yeah sngat kecut perut..n i adlh org yg u knl jgk.. yeah sngat sadis also pity on u.. waahaa... im is your fvrt admire.. yeah slmt berpuasa..

Aqilah Lala said...

dah facebook aku. aku type laa. tak nampak kat facebook tu tanye, What's on your mind? =.='
tak kisahlah siapa kau anonymous. aku kacau lah pula hidup kau. sesadisnya hidup aku ni,layak ke kau nak tempuh kesadisan tu semua?kan hidup kau sangat bahagia and no one ever feel pity on u.

tukar ayat tu, he tell me all kepada he told me everything.

tak kuasa aku nak menyambut selamat kau tu. haha