November 21, 2010

Takoyaki and childhood friend

yesterday is really a good day. ;DD
I went out with my family. Memula we go to JJ kat Klang sebab nak carik a new coat for abah. After that, I thought abah na bawa kiteorang balik tapi rupanya nak pergi Plaza Masalam dekat Shah Alam. Nak cari beg pulak. Memang bosan la bila lama-lama sangat kat kedai beg tu je. Mama, my two little sister and I make desicion na bawak haluan sendiri. Tinggal abah dengan Ain je. Abah beriya nak belikan baju untuk Ain so we just left both of them. Then tetiba perut laparrr... and we saw Takoyaki Restaurant. Is it restaurant? Not really sure lah sebab dia macam gerai kat dalam Plaza Masalam tu and ade dalam 2, 3 meja. We decided to try makanan kat situ. And the food was emmm.... sedap! mahu makan lagii! we take set, so semua jenis makanan dekat takoyaki tu aku try. Dalam sejam macam tu abah datang and abah tegur tauke restaurant. Member kolej rupanya. ngee~ kebetulan lak.

actually not only that yang aku nak cerita. It have been dalam 7 years aku ta jumpa kawan sepermainan aku mase kecik and tetiba aku jumpe die semalam. Agak terkejut sebab muka dia laen gile. Mama pon hampir tak cam. Tak sangka wish aku comes true semalam. Everytime I come to my old hometown I always wanna see him, tapi tak de rezeki. Lastly dapat jumpe but we have no chance untuk bertegur sebab die sendiri malu-malu kucing dengan parents aku. hahaha...

p/s; still remember things yang dia takut. ;P

No comments: