June 12, 2010

calitan 12 june

today after get up from my bed and mandi dgn sepuasnye
aku teros gi dapor tulun mama buat nasi lemak kunyit..
after that we go to alam sentral,nagoya mahu carik langsir raya
setelah berpuloh minit memasangkan langsir supaya matching
lastly dapat gak la curtain yang santek
selalunye aku bole je layan mak aku shopping bendalah tu
tapi harini adoyai.hormon tak menentu bhai.
tak de kena ngena dgn mood.
tapi..u know rite.girls..

after that pergi giant lak shopping for my U thingy yg selebihnye
then time nak bayar bobo tepon bout kenduri rumah baru tuu
aku tak penah un pikir or make desicion nak pegi tak
aku suke buad last minute desicion
hehe..
lepas giant gi shah alam 2
balek rumah teros siap untuk kenduri

mak aih..gile gelabah nk bersiap
lastly sampai kul 7 lebih
secara jujurnye aku malas nk pergi sebenarnye
i hve 2 reason
first sebab nanti jumpe sedare2 bo ngan family
malasnyerrr..
second thing is pimples betol2 kat idung
segannn!!!
pastu kena perli lak dgn umi bo sebab dtg last2

dear bo,read this
ta nak da dtg rumah die
resign dari kena cuci pinggan mangkuk!

haha!
ijk okeyy. ;P
best la jumpe mereka2 yang mungkin after this da ta dpt jumpe da for 3 years
takkan penah lupe kekorang.
=)

No comments: