May 23, 2010

da mule rase sayang. ;)

okeyy.begini ceritanyerrr..dulu memang aku ta enjoy sangad keje dekat kedai gambar tuu.sebab yang aku tahu aku akan benti ta lame lagi.so buad ape ponn aku na mesra sangad dengan dieorg.so,aku pikir baek aku diam jee.kalau aku bersuara nanti kate aku gedik lak enn.
tapi lastly,balek dari vacation dekat pulau pangkor haritu dengan company memang aku terase enjoyy gile arr!memang best.dan ini menyebabkan aku sayang pulak nak benti keje.
apatah lagi aku sekarang selalu gak di suro untuk tolong edit2 gambar konvo poli kk.maken galak laa aku enn.

sini aku citer kan cikit crew2 company neyy...

this is kak ain dengan tunang kesayangannye lan.cute sangadd depa neyy.hehe..kak ain ney customer service and lan budak operation.

ini mamat.dulu mat despatch then tukar keje operation.the only one manusia yg aku kenal yg mengire bape kali aku bersuara.die cakap die cume dengar aku bersuara 7 kali jee.muahaha!kelakar. XP

ini kak emma.si kecil molek yang walau kecik tapi ganazz.aku selalu gakk bersekongkol dengan die.keje die menguruskn 'baby' a.k.a. machine print gambar kat kedai.memang complicated so tabik la dengan die.huhue..

ini kak dira.wife kepada manager,abg fahmi.and adek kepada wife boss,kak billa.

ini laa kak billa.orangnyer tegas and berdedikasi la senang citer.susah citer, ta payah citer.hehe..

ini gohtong.real name die tak tahu.budak operation gak tapi die ney take care belah sarawak bersame abgnyerr.first time die tego aku, aku wat dekk je sebab tengah concentrate bace paper.sorry babe.bukan sombong tahu.tapi segan. ;P

ini farid.keje operation.percaye ke tak, die sebaye kott dengan aku.

ini yus.die memang jage gile laa awek die.da macam wife die sendiri daa.ta penah laa aku tgk kapel yg gile macam die dgn awek die tuu.sempoi and selalu becakar.haha!

ni laa awek yus,sharifah atau peh.orangnyer kalau laki tengok memang jatoh hati.shantek la die neyy.pastu pemurah gilee.memang tabik ar dengan die.keje dekat kaunter kedai.na jumpe sila la datang kedai kodak tuu.

hazmier or amir.comel2 je orangnyerr.putih gile and baek.orang selalu ejek die.jahad gile dieorg.ape?salah ke na defend member baru.hoho... =P

this is our big boss!abg fazley.ensem neyhh.kalau ta, ta de la kak billa terpikat en.hehe..

pa'an.operation boy.mulot gile bising tiada tandingan.hahah!jahad aku.die yang selalu ajak orang borak.tapi die selalu cakap. "weh,korang jangan ajak aku borak selama 3 jam bole ta.aku na tido neyy". teseksa aku duk 1 van dengan die haritu.haha!

pak su.memang berpengalaman dengan kerja2 operation menangkap gambr kelas dgn konvo.

kak ina.keje di cafe.kat mane pon aku ta tahu.keje dgn kak dira.

they call him MJ.

ini laa abg fahmi.manager kiteorg.peramah gak orangnyer and die abg kepada peh.

adek nizam.ta suke die neyy.suke carik pasal.nie la muke yg buad rambot aku bau telor.try na kenakan aku dekat facebook but naseb baek asyek ta menjadi jee...alhamdulillahhh..

syamil.antara budak operation yang terawal sekali tegor aku.bak kate yang laen, skandal aku la ney.padahal member je kott.hanye disebabkan aku teman die pegi hantar gambar.teros tumbuh gosip liar.jahad dieorg tuu..

ini sape ta tahu.kerol.yang menjadi penyebab aku kerja dengan catalia neyy.sometime they called him baby.sebab die paleng mude.memang tak dinafikan actually mamaty nie memang cute ponn.cume mase time skola je aku ta suke die.hehe..

ini bulah, abang kepada gohtong.die sangad berusahe untuk buad aku bercakap.ade something yang terjadik actually yang lastly membuatkan aku tak nak bersuara.tapi aku just tersenyum bile tiap kali dia suro aku cakap.

pak tam.suke sangad dengan attitude die.die bukan pak tam yg tue tu yeaa.nickname die je pak tam.real name die tak tahu ape.and hampir2 gak di gosip panaskn dengan die sebab die amek kan nasi utk aku secara tibe2..

abg sham.shomell gile!isteri die un comel.hehe..

adda!orangnyer lantang,suke bertanye,baek,manis and sebaya dengan aku.best member dengan die.
mak su isteri pak su.hehe..

kak aaina yang comel!sporting abess dan comel lahh! ;)

dek'are.pena borak sekali je dengan die so tak tau na cakap ape.hihie..

cemey.die kalau sound memang straight to the point.memang best gile.

adek mubbasyir.alahan seafood.suke lesung pipit die.comel gile!

tu je laa kesahnyer.memang terbaekk laa!ta terase rugi langsong aku keje dekat situ kalau nak dibandingkan keje dengan gaji 800rm yg aku tinggalkan tuu.orangnyerr ponn baek2 walauponn kekadang aku terasa konflik yang aku ta tahu sama ada cume perasaan aku atau memang wujud.
and lagi 1, aku banyak simpan rahsia dieorg nehhh.haha!
ta bole,ta bole.sogok dengan ais krim pon ta jalan laa..hahah..

No comments: