May 10, 2010

ape kena ntah dgn aku neh.
kejap sehadd kejap kiok.
ada tu tak habes2 suro aku buad draft
utk mohon tukar kampus.
aku okey je,tapi dia sangad beriya..
dapat sambung tu kire besyukor.
memang diikotkn berat hati dgn tempat terletaknya kampus aku tuh.
tapi sabr je la kan.
da nama pun belajar.

then aku kena perli,
"nape tak nak tukar shah alam?tu kalau pergi kelantan sane tu tapi result teruk tak tahu lah.."
aku tanye. eh,nape lak an?
"kalau kat shah alam tu paham laa.kejap2 kuar la.hang out.clubbing..kelantan tu pedalaman."
HAHA!
gile aku tergelakk menggile.
"ape? buat club sendiri ke kt tengah2 hutan tu?karaoke?"
sekali lagi aku gelak.
macam kelakar gile sebab aku berimaginasi sendiri dengan situasi yang tak berapa diberi gambaran tuhh.
hehe..

4 comments:

oh MY said...

Haha kesengalan sunggoh weh ! :P
opkay lah tu qiqilala .
Name pn blaja . Kat shah alam pn same je , cume hebadd sket ah
huhu ,
Aku best ! Kat PJ hehe :D

ilalicious said...

teah best laa
dekatt
kekadang aku cam risau gak sebenarnye
haihh

oh MY said...

biase lah tu mule2 mesty takot , risau .
dont be woried lah , u can do it nye .
U go girl ! agaga dekat gle kott aku
plus ade supping mall ! taleh hidup aku tade suping mall haha xD
gudluck qila

ilalicious said...

tengs babe!
sekarng aku sedih lak psl benda laenn.