April 18, 2010

memorable!

semalam seronok sangadd!
for many years i've not been to Genting Highlands .
even many unexpected sebelom pergi sana.
but still enjoy gileee!
we took the Genting Skyway then kitaorang start merepek pasal cable car tu nanti jatoh la.
hehe ..


The first game kitaorg maen Roller Coaster.
biase biase-je.
pastu maen Spinner,Space Shot dengan Corkscrew Roller Coaster
corksrew tu menyakitkn badan gile kott.
lepas tu tibai Flying Dragon.

kak piqa, benda tuu ta extreme mane ponn.
tapi die gile macam orang na pengsan dah lepad habes maen bnde tu.

mase naek Space Shot ta de pulak dia cam tu.
bole sengih lagi ade laa.

paleng kelakar skali la kott.
menspoilkan time untuk aku menjerit bile aku maen Pirate Ship.
all opponents shouting tapi aku tergelak gile2 sorang2.
haha!
ade pulakk sorang minah nie terkam tangan aku then pegang kuat2 sebab ketakutan and menggigil gile.
kawan die kat sebelah pulak tutop mulut die dari jerit ketakutan.
hehe ..
its okeyy la kak.

biase la lemah semangat.

ta tahu na maen ape pastu,
bowling menjadi pilihan.
aku yang paleng ketinggalan.
sad but maen baleng je laa.
just for fun pon kan.
but always depan dari kitaorang bobo la kan.
Big Clap for u! : DD


but the fucking shit that paleng sial lahh is Haunted house.
memang bangang hantu tuu.
i know and realize sesangad semua benda tu tipu jee.
and I do see the face of the 'ghost' before I enter Haunted house.

but I hate gegiler kalau ade tangan kacau2 secara mengejot then ade bunyik 'hantu' menjerit dan nak kejar aku.
arghh!
serious aku maen Space Shot pon tak scream like that
then aku alri meninggalkan partner aku dibelakang.
haha...
sorry wakk.. ;D

our last game is Sungai Rejang Flume Ride.
nape last? sebab nanti kebasahan.
sorry to kak piqa sebab aku dgn bo pakse die maen ..
but then lastly dieorang ta wet mane,
aku dengan bo yang kuyup gile
.
haha ..


kitaorang balek naek Skayway tu gak.
and terpakse duk 1 cable car dengan stu family keling nehh.
aku ta penat mane tapi yang laen mestila keletihan dan memerlukan ketenangan malam kan.
tapi india tuu ta henti2 'speaking keling'.
I da perli kuat2, "bestnye malam nie sunyi!"
family tu senyap sekejap then sambong bebel.
ingat ta paham Malay la kan.
bo said he then heard dieorang cakap Malay.
gile ta kenal erti penadd betol la dieorang tu.
rase cam na terjun pegi cable car blakang ponn ade.


Corkscrew Roller Coaster


Sungai Rejang Flume Ride

Pirate Ship

Genting Skyway

Spinner

Space Shot

Flying Dragon

1 comment:

oh MY said...

woi bapak bes gi gentikng !
jeles doe !!!!!!!!!