March 22, 2010

sumpahh tak kerja situ!

baru je lepas online fb and then aku dpt tau,sorang dari kawan kuh dapat keje.tahniah! ;D
orang yang bagitau die about the job vacancy tuh is the same people yang jadi penyebab aku dapat kerja sekarang.orangnya ialah kerolll...
so aku pon tanye la kat kerol mane kawan ku tu dapat keje.yang aku tahu kat kedai buku.aku ingat kat tempat kerja lama aku.sekali..kat kedai buku belakang tuhh!
sumpahh aku tak kan keje kat situ.bole jadi 'the worst hell scary movie' tau taa.a new title untok citer baru 'scary movie'.
macam2 aku dengar pasal kedai buku tuhh.tapi maybe sekarang da okey da kot.kerol cakap oke..tapi die tambah kat belakng, KOT gak.
erk. =,=' haha! XD
ilek je la an.ramai member yang kerja kiri kanan blakang kedai.ape2 hal.jerit la. ;P
aku hanya akan kerja kat situ kalau...tak de kalau kalau la.tak kan keje situ.tak mahu!
macam la orang pakse aku.hahaha. :D

No comments: