March 18, 2010

batu pahat,johor.

5 hari aku tak online.balek kampong.na online ape bendanye.balek sana pon sebab na jaga orang saket.tak kan la aku na tegedik minta izin mak aku na pegi cc.ape jadahnye.hahaks..
tapi yang penting almost everyday aku ekot mak aku pegi bp mall.the mall gonna be like sunway i guess.tak kira siang malam tak henti orang yang datang.and mostly yang hang out kat situ chinese la..and why gonna be?sebab tempat tu baru lagi.tingkat paleng atas pon still ade ruang kosong.nama je pergi tiap-tiap hari.tapi semua barang yang aku nak beli tak beli pon.tak berapa nak selesa la kalau shopping dengan mak.sebab aku tau mak aku mesti bising.da ade kat rumah beli lagi.

sepanjang 5 hari kat batu pahat.pak cik aku dari first day,tak ingat apa.cume 50% je ingatan die.then kaki kanan dengan tangan kanan die tak bole bergerak.hari kelima tu dengan sokongan moral..acehh..konon je.sokongan mak jang yang sangat happy go lucky tu pak long aku da ingat 90%.dari kena papah bile berjalan,sekarang tak payah bantuan.terharu gile.

dan aku pulak.dah 5 hari tak kerja.rasa macam nak benti keje je.bosan lah.

No comments: