January 29, 2010

kedah mari.

kebelakangan nie aku byk free
pc bos aku rosak so die gune pc aku
aku pon memule lepak kat studio je
but then rase bosan sesangat
bos lalu lalang un tgk aku je kepelikan.
eh,lupe na ckp.aku ade 3 bos.
last2 lepak la kat depan kedai tu
then berkenal-kenalan la dgn akak2 yang laen
sape kate dieorg sombong
oke je aku tengok
sporting gile na mampuih
haha!
kekadang un aku macam terikot slanga kedah depa tu..wawawa!
qila cakap kedah?klakor gilo heh!
memule memang ta paham sampai suro akak tu ulang 3 kali
die un naek tension
huahua..
daripada aku senyap then dieorg ckp ku sombong
bek dieorg cakap aku pekak an
tapi dieorg tak de la ckp aku pekak
kejam tol.

sekarang nieh aku sorang je kat opis.
semua dah kuar.
pegi masjid yang laki2 and akak2 tu lak pegy bank cek duit
gaji baru masok
bese la tu.
aku lak bile keje dah nak hampir habes baru excited nak abeskan.
kalu tak ape lagi.online la kejap2 nak ilangkan ngantok.
oke la korang.
teringin na jumpe korang.
rindu kowt!

5 comments:

HANArts said...

kesian qila. kite pown rindu sama kamu.
eh,ko bleyh tnykn bos ko ade 1 lg tempat kosong x?
someone needs a job. =)

ilalicious said...

dnt mention the name
aku tau sape.
ahaks!
ape kate datang je then isi borang keje kosong.
memule tanye ade keje kosong ta dulu tau.
tapi jgn ckp aku yg ckp.
hehe..
kalau ade musty die kol punyer.

ilalicious said...

bestnyer kalu anna keje sini!
XD

HANArts said...

i did. aku ade isi borang.
adelah dorg called tp aku xangkat.
(yg sbnrnyer, aku letak hp aku memane tah.mlm bru jumpe)
1hari tu jelah dye call.
tu yg ingt klw ko bleh tny, ok jgk.

ilalicious said...

keje yang aku buat ni un before this ta de org na buat.
akak tu kate die kesian tgk muke. (hina gle kot.)
tu die tros call aku skali lagi.
sebelom nie die call,aku ade dtg tapi die amek org laen.
aku lmbt sgt.
tu la ko ta call balek.na ke number company nie?