January 25, 2010

jeng,jeng,jeng..

sekarang aku kat ofis.
muahaha!jahat tak aku online mase waktu kerja?
XP
bowsan la kalu asek ngadap buat benda yang sama
nie kire nak rileks kan pale otak sikit
aku un dah lame tak update blog aku
aku kerja ape?
jeng,jeng,jeng...
teka2 cepat!

hehehe..
kerja sini tak de la memenatkan sebenarnye
tapi dah pale otak aku set benda nie benda yang same je and membosankan
penat la jadinyer
kot lah kan..
tak de kawan doh kat sini.
sedih2..
tak pe la
tapi ade la soorang nie rajen gak jenguk tempat aku
kekadang tengok aku buat ape..
tanye aku banyak lagi keje ke..
and yang laen2 just tanye
"tak rehat ke?"
"dah rehat dah?"
"keje OT ke?"
oke lah daripada tak tego
nie hah.
pintu bilik bos belakang aku je
tapi sekarang tiga2 org bos aku tak de
tu dapat update blog
nak on9 kat umah?jgn harap.
oke lah babe.
kalau ade ape2 lagi.
aku inform mkayh!
XD

7 comments:

HANArts said...

eh,kaw keje kat mane yang?
aku pn nk cr keje la. bosan gylak kt sini....

ilalicious said...

aku keje dgn company photography Catalia Creative yang kat kedai gamba tu ha..
keje opis.
=D

boan said...

sambil menyelam minum air nmpak . hehe.
saya tau dy keje kt ne! muahaha. XP
jgn la sedey cik akak. at least ada org tego tu , ok la. dpt kwn baru. ;p

oh MY said...

Kat mane tu qila?

ilalicious said...

kat pa nie 1 je kedai gambr
itulah nyer.
korang tak kan nampk aku punyer
sbb aku keje kat opis die

oh MY said...

Oh len kali aku masuk opisnye

ilalicious said...

berani2 la teah
gerenti kene halau kaw kaw punyer
muahaha!