January 3, 2010

getting older

saket otak je hang out semalam.
agenda utama nak ambek baju kelas je.
alang2 tu jejalan lah sekali.
sekarang dah lah susah nak jumpe member.
start dari kete syakir sampai da start da saket otaknye.
tetibe je member die bukak pintu then kebetulan abah ade kat luar,die bole ckp "pak cik jgn risau.saya tak jual anak pak cik punye."
naseb baek abah tak dengar.mengong je.
tapi budak 2 ekor tu sempoi gile la.
tak pure2 langsong.nak jage macho ke,ape ke.
bole lak dieorg tunjuk fcuk sign kat lori yang ampir langgar kiteorg.
sengal!
hahaha!
then kat LRT dgn monorel tak payah cakap la an.
macam2 benda jadik.benda2 tak senonoh.
mamat pendek yang nak usha cimey dgn shikin bole korek idung.
bile2 mase dan di mane2 sahaje die bole calit taik idong die.euww!
hahaha!
and the second thing yang memang bengong sekali time turun eskalator kat ts.
tetibe ade budak gatal tego then cakap, "so lepasni nak pegi mane?"
a!!!
muke tak tau malu langsong!
haha!kelakar babeng.
maseng2 muke da blurrrrr gile nak mati.
then buat bodo je.

balek memang gile saket kaki sampai susa nak tito.
then pagi tadi jalan lagi pegi sunday market.
tambah lagi saket kaki.
aku belom masok 18 lagi.
apesal macam da tue gile je nie???
waaaa!!!

No comments: