January 7, 2010

BOS!

ahha!
finally!dapat keje!
sape yang tau aku keje kat mane,tau la kan.
sape tak tau naseb la.
XP
tapi act walaupun kekadang macam orang bodo je keje kat situ.
banyak mase free tapi still enjoy abes.
kadang2 bile kiteorg buat silap,nanti mesti kelam kabut nak sorokkan benda tu dari bos.
HAPUSKAN BUKTI!
hahaha!
bodow je..
so far,bos pon oke.
belom ade kes tengking menengking.
buat mase nie,ape yang peningkan pale aku cume bahagikan shift untuk anak2 buah ku.
acehh!poyo gile shial!
padahal umo same je.
da bos suro aku,kire dieorg tu anak buah aku la kan. XP

3 comments:

HANArt said...

bkn ko keje kat cc ker? hehe.

ilalicious said...

aku na benti!!!!

oh MY said...

Ko keje katne ?