January 10, 2010

6 days.

huh,so BABI-ly.
aku na benti doe.
oke,memang die percaye gile kat aku.
kire aku nie lebih kurang macam orang kanan die ar.
he's okey act but..urgh..
he so nice.
sometimes he's like my father-la.
even he told me to assume him like my brother.
da...umo same dgn mak aku pulak.
prasan betol.
last friday is my off day.
i should rest at home but i choose to search for a new job.
haha!
kureng asem punye staff! XP
mane aku boleh tahan doe.
everyday except friday which is my off day,my work hour is from 4pm to 12pm.
bodo tol.
cuti sehari lak tu.
aku sedar,betuah doe keje kat situ.
setiap ari die belikan mknn.
pastu bagi duit.
kekadang die tawarkn utk buatkn air la.
blah la.
mulot manis.
die yang ajar aku untok bermulot manis then die praktik kan benda yang same kat aku.
waa!!!
macam aku bodoh sangat je.
ta dapat gaji pon takpe.
tapi masalah aku skang,aku takot na ckp dgn die yang aku nak resign.
die betol2 pikir aku akan keje sampai 3 bulan,he told me that i am a special staff at there because im the only one that know how to do this and that.
again,MULOT MANIS!
Wani told me that he doesnt trust us because everytime when he come to our place,he will checked the money.
macam aku tegilakan sgt nak duit singgit2 yang tebal nak mampos tu.
and our new staff told us that he give her 300 salary,and he told her that our salary is 500.but act it is far away from the truth.
aku rase biar aku sorang je kot yang simpan kebenarannye.
aceh!haha!

genap 6 hari aku keje kat situ.
kite tgk,sampai bile aku bertahan kat sane.

1 comment:

boan said...

haha! mulot manis! XP
bese la tu.