December 11, 2009

study dan kerja

harini check semua diploma yang ade under upu sebab nak harapkan nursing je mane cukup.
check sane,check sini.
memang panjang la list aku last2.
padahal list course yang lepas yang rase memang tak nak ambek da potong.

selesai yang 1 tu sekarang pikir yang laen pulak.
macam mane nak carik keje!!!
tak kan nak duk umah melangut depan tb ngan pc je..
aiyak..
na contact member rase macam malas lak sebab takut da plan na gi sesamer sumer tetibe tak jadik.
sendiri yang terkontang-kanting nanti.
sekarang cuma try tanye2 je kat orang.

erk.perut ku berkeroncong.hahaha!
kat fikiran still tebayang lagi citer new moon..mau tengok lagi! XP

No comments: