December 21, 2009

nothing interesting

even benda nie da lame un berlalu
tapi still sedih gak bile tgk channel History pasal Tsunami
(aku tengok History?wow... @_@ )
kesah2 orang yang terselamat
pergh...kalau aku kat tmpt dieorg..
erk.ta dpt na pikirkan.
apatah lagi membayangkan.

kebelakangan nie tak ade apa2 yg interesting pun
benda yang bengang2 je
mostly berkaitan pasal kerja la
tapi tak de maknenye na bengang lame2
bengang time tu,time tu gak la ilang bengangnye.
pasal pekerja agensi yang tak professional-lah,pasal macam mane nak carik transport lah.
aku tak rase aku akan dapat kerja.
haih.malas nak pikir.
ada rezeki ada la kan?
selagi berusaha,hati tak la sedih sangat kot.

p/s; seronok dapat contact member2 lame kat myspace! XD

No comments: