November 28, 2009

erm..bad news?

i've got a bad news from my friend.
its a bad news for me.
dgr nie...

aku ta dapat PLKN siri 1.

"aaarr!!!!"

plkn is not a big deal for me.
cume timing die jer!
kalu bole aku na dpt siri 1 sebab andaikata lah kan.
aku ta dpt siri 2 gak then aku dpt siri 3.
oke,itu still oke lagi.
macam ne kalu,insyallah aku dapat u.
kalau dapat la...
ta ke @#^&#!

its a lesson for me.
i should have a backup plan.
dari dulu memang aku 'takot' na bercita-cita.
dats why bile org tanye aku na amek course ape bile sambung blaja..
aku akan..
"erm.........ko na amek ape yeah?" *tanye orang balek.
sometimes aku cam ta de keyakinan langsung.
ntah la.
aku takot!
then sekarang aku da pikir da aku na amek course ape.
(baru sekarang na pikir? *terok. )
tapi...ntah la...
kalau ade rezeki.
insyallah..
moge ta de halangan..
da tawakal da.
spm ni un same gak.
lagi 4 paper je.
wish me good luck.tau2...
im really2 need it.

November 20, 2009

japan?

hari tu aku ade tengok satu show nie.
dekat KBS.
(anna la nie ajar aku tgk channel KBS. -__- )
show ape ntah namenye.
kat show tu ade la beberape ladies yg cantek dari negara2 yang berbeza.
country yang aku ingat usa,kenya,japan ngan bla,bla,bla la an..
all of them speak in korean.tabik2
then dieorang cakap pasal country memasing.
yang paling ta best and ta bape na ade budi bahase la an bagi aku japan.

bayangkan la an.
oke,kalu kat M'sia and country yang laen.
bila kawan kite lepak umah kite mesti la lame gile.
then kekadang kalau da lewat sangat ade la some of our parents will ask our friend to stay for a night.
second lak.
kalau kite makan kat rumah orang then kite cakap.
"wau,sedapnye acik masak"
lepastu tuan rumah mesti cakap.
"eh,makan la lagi.tambah2."

tapi kalau kat japan.
jangan harap boleh lepak lame2kat rumah kawan.
melainkan relatives yang rapat or ade hal penting.
then,kalau makan tak boleh tambah.
jangan harap.
haha!

then,kat korean lak.
full with mirror.
pergi memane mesti ade cermin.
ta payah minta pinjam dari kawan.
duk kat tandas.
tgh buat hajat un kite leh betul2 an rambut.
sebab kat pintu un ade cermin.
scary... -____-'

November 11, 2009

malu sendiri.

tersebut al-kisah seorang budak laki ni anta cmmnt kat mespes aku.

biru=budak tu
purple=aku ler


*huiii...

*oi.
haha!
hye..


*huhuh...
ko ktnew skg???
idop ag ek....
hahaha


*aku?
jap.
ko nie sape?
haha!
sorry2.ta cam r..


*adoyyaaaaiiiiii.​.​.​.​.​
ngat kenaiiii r tddd......


*muahaha!
seriously.
ko sape?
aku kenal ko ke?
XP


*aq leeerrrr.....
yusop sontoriaaaaannnnn.​.​.​.​


*jap...
yg mane?
muke cam kenal.
cube ko cite saat2 kali pertame kite bertentang mate.
haha!
geli bhai!


*adooooiiii.....
bongokkkk laaaa ko niiiieeeee...
aq daaaa ckp tddddddddd...


*gile sorry
aku cam igt sesikit la
ko dak maner hah?
tu la
member da ramai sgt an
aceh..
ko dak p.a. ke?


*heeeemmmmm poyoooo laaaaaaa kkoooo....
cmmm si0000000000000ttt.​.​.​.​.​
bukaannnnn......
2 sapewww....

*abes
ko dak mane?
bukan budak p.a. (puncak alam)?
bdak seksyen 24 ke?
rata2 member2 aku ta cam aku tau.
ke ko yg sala org nie..
haha!


*dak bb r.....
adoyaaiiii......
xkn aq xknl ko plakkkkkkk....
pailaannngggg kolaaaa.....
kn2????

*dak bb?
kite pena jumpe ke?
kat bb yeh?


*yeeewwww doeee......
xkenal xpew r......
keccccoooooo rr....


*bhai.
sorry la.
ko un mls na melayan lupe ingtn aku nie an.
sorry tau.
:)

*sah la slh org nie.
aku gi bb sekali je jumpe member.
yg aku jumpe nie ha
AJ,edy,arepit ngan sham.
ko ade ke di antare dieorg?
i dont think so...
XP

*hmmmm....
k...
ad ym??
aq nak add ko....
senang sket.....



itu la kesahnyer.
last2 budak tu yang malu sndri sebab sala org.
haha!

November 1, 2009

seminar best!

baru balek dari seminar kat UM.
interesting gak.
banyak gak yang dapat kat sane.
ta sia2 un ade orang 'memakse' saye.
haha!
ta la..just joking.
kalu pegi tanpe hati yang ikhlas.
memang ta de nye sampai kat UM tu.
sampai te sesat2 dalam UM.
haha!

kat sane?
ta boring.
and ta stress la.
banyak maklumats..
hehe..
ade la sikit yakin diri na amek SPM.
na lebih2 mane leh.

after SPM ade lagi seminar kat situ.
ta tau la.
cam na pegi.
ntah2
ade rezeki pegi la kot.
na jumpe Mr.Michael,Mr.Hj.Wahab,Mr.Syed and,and...
Baby!haha!
no lah.
just joking.
even I go to the seminar again after SPM,it doesnt mean aku jumpe orang yang same sekali lagi rite?

lepastu..
balek je badan trus rase rase ta tahan.
ta tahan na demam!
esok sekola lak tu..
atoi..