October 5, 2009

ta wish ke?

kawan aku tumpng nek bas aku.pastu ade la sore2 sumbang cakap, "apahal minah nie naek bas nie?"
bunyik cam ta puas ati gile lak an.patotnye aku kot tanye die."ko pehal nek bas nie.da la tiap2 ari memekak dalam bas.sore na besar je an.mengalah an bunyik bas mercedes benz aku tu je."
gile kurang ajar.kawan aku tu ta kaco un idop ko.kalu ko carik pasal dengan die,bertemu la kite idung dengan idung nanti yer.

esok da stat gerak gempur.pergh..bosan lak bile asek pekse nie an.

3 Oct aritu ade beday member.kebiasaannye aku wish la an kat die.ye la.dulu ngah syok an ngan die.sampai diba tanye aku,"sabtu aritu beday budak tu an?qila wish?"."ta un" diba un cam tekejut.hehe..ntah le.da malas da.bile jumpe,kite wat bodo kate kite sombong la,tu la,nie la.adoi.ayat basi.oke la.fine!haha!tapi bile kite tego kat mespes cam orang ta cukup tgn na melayan.balas ciput je.then ta balas2.ye la bai.memang un pena syok ngan ko.tu ta puas ati nie.haha!

adoi.banyak tol kaen na kene lipat.oke la.chau!and,and...1morething, wo siang nie! X}

1 comment:

boan said...

wo siang ni? fuh. bkan ke chinese pnye prkataan tu? amboi bkan men dy . hehe . ;p