October 11, 2009

birthday party Yacemin!

'anda dijemput ke surprise birthday party Yasmin juga sebagai openhouse di rumah Nor'aqilah pada pukul 3 ptg esok bersamaan 10 october.nama un surprise jangan korang bagitahu die pulak. XP'

macam yang tertulis diatas.itulah yang berlaku semalam!whee!best-best!tengok lah sape yang organize an.my mum.hihi!actually idea mama,sebab memule ingat na wat party sesikit je.pastu mama kate wat openhouse sekali..
memang happening.tapi rumah ku dah macam wayang lak an dieorang buat.bukak channel ABO tengok cite 'Jangan Pandang Belakang Congkak'.haha!ta pe,ta pe..janji dieorang datang aku dah lega dah.dapat celebrate beday Yacemin.

tapi bile part malam tu yang kureng cikit.time malam openhouse untuk jiran-jiran.so its my turn to do work.itu un naseb bek ade assistant tulun teman an.and..and..mama kate tengs sesangat sebab tulun malam tadi! =) tau,tau..kalu ta memang da lentok da kat dapo.muahaha!ta de la.tipu je.tapi pagi tadi bangun kul 7 pagi.pergh!sakit gile badan.ta leh na gerak sikit,rase sengal-sengal.ngalah an mak nenek.then tido balek,bangun kul 9 camtu baru rase lega.ta saket badan.adess!ta dapat minta cuti lak an dari mama.haha!ta pe..

2 comments:

boan said...

haha! assistant lar sgt an .XD

Princessila said...

ye la
sampai pagi an
sian die..