October 24, 2009

saye sedar..

turun tangge je tgk mama and abah eating their nasi lemak.
mama yang buat.ta maen la beli.
then mama macam touching dengan abah.

"semalam pergi cameron dengan sape?"
abah just senyap and buat muke sedih die.aku lak nyampuk.
"ye la an ma.kite nie ditinggal je an kat umah.."
then mama cakap lagi.
"lepas tu ade kesan lagi dekat baju"
aku cam.huh?kesan?what kesan?ummm...
then mama sambung lagi.
"jumpe kesan sambal kat baju.naseb baek kesan sambal.kalau kesan laen.."
"tak ape.nanti abah bubuh sendiri kesan yang laen tu." abah.

wat gempak je an?an?
haha!
oke.enough about them.
like i said before.tomorrow will be the last day.
the last day...(ye la tu qila.cam ko bole tahan je an. )
at least i can try.an?an?

yesterday theres a guy asked me.
he was study at some u.
he take a course in photography.
asking him either the course is interesting or not.
then die cakap kalau rajen bole la sume.
lepastu bole la lak die tanye either aku bole jadi one of his model untuk assignment die.
daa...i know who i am.
ta cantek.(sedar un.)
so,aku tolak la.gile!jumpe un ta pena.
sesiapa yang na.please-lah inform.kesian lak tgk muke dak tu.
(kate ta pena jumpe.haha! )

October 23, 2009

sayang cekgu!

haritu baru kena sound dengan cekgu ehem2 pasal cintan2
ngee~

actually ta terase un
sebab i'm not in love with anyone sekarang (are u sure cik kak?muahaha!)
or in another word,couple-lah
time tu tgh bincang pasal math.bukan wat benda laen.
so bile cekgu sound tu wat muke rilek je la an.muke suci.

then tadi cekgu say sorry
ala,cekgu..
ta pe.
time nie la na kena marah
nanti da abes skola musty rindu dengan cekgu
syg cekgu comel!


"cekgu!doakan yang terbaek untuk saye! "

October 20, 2009

big question mark

"go study la,asek dengan phone.na cover tutup dengan towel la."
"2,3 pagi still chatting dengan kawan kat phone.."
"oke fine,fine.."

abah with mama sound aku.ades..saket je telinge.
but actually its true.my fault. *peace

aku online myspace.like usually everytime when the pc screen light up.
bosan.
ada satu budak 15 taon nie anta komen kat aku.

"r u cingel???"
"yes.single but why..?"
"really???so u things i have a chance???........."
"ramai budak 15 taun lagi ensem2 dari ko un aku tolak.so,do u think u have a chance?" (kejam menggile)
"can i have your fon number?​?​?​pliz.​.​.​.​.​.​.​.​.​. u still not answering my question.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​about fon number???????"

sengal budak sekarang.malas na melayan.last2 aku block die.sorry adek. =P

everytime bukak blog memang not much of them will update their blog.
bosan..bosan..
tadi i came out with a big question mark in my mind.
"ape budak laki selalu update yeh kat blog.i mean ape yang di lalui dieorng yang akan dieorg tulis kat blog"

so apa lagi.aku add bebanyak boys punye blog.haha!
cam menggatal un ade an.
i just want to know...(muke suci) X}

October 14, 2009

Allysa Story

boring je arini.lagi bape minggu je lagi na SPM.
wa!!!
takot!takot!
takot tapi maseh mengadap komputer.haha!mengong.
ta wat pa pe un arini.bace cite 'Allysa'
best gak an cite yang aku buat tu.aceh!gile pasan.syuh,syuh..

XP.na promote jap.aku un da lame ta update episod baru cite tu.malas na taip.cite 'Allysa' tu un actually ta abes agi.nanti-nati la update.ni ha linknye..

allysastory.blogspot.com

October 11, 2009

birthday party Yacemin!

'anda dijemput ke surprise birthday party Yasmin juga sebagai openhouse di rumah Nor'aqilah pada pukul 3 ptg esok bersamaan 10 october.nama un surprise jangan korang bagitahu die pulak. XP'

macam yang tertulis diatas.itulah yang berlaku semalam!whee!best-best!tengok lah sape yang organize an.my mum.hihi!actually idea mama,sebab memule ingat na wat party sesikit je.pastu mama kate wat openhouse sekali..
memang happening.tapi rumah ku dah macam wayang lak an dieorang buat.bukak channel ABO tengok cite 'Jangan Pandang Belakang Congkak'.haha!ta pe,ta pe..janji dieorang datang aku dah lega dah.dapat celebrate beday Yacemin.

tapi bile part malam tu yang kureng cikit.time malam openhouse untuk jiran-jiran.so its my turn to do work.itu un naseb bek ade assistant tulun teman an.and..and..mama kate tengs sesangat sebab tulun malam tadi! =) tau,tau..kalu ta memang da lentok da kat dapo.muahaha!ta de la.tipu je.tapi pagi tadi bangun kul 7 pagi.pergh!sakit gile badan.ta leh na gerak sikit,rase sengal-sengal.ngalah an mak nenek.then tido balek,bangun kul 9 camtu baru rase lega.ta saket badan.adess!ta dapat minta cuti lak an dari mama.haha!ta pe..

October 8, 2009

Happy Birthday Yacemin!

esok 9 October.Besday Yacemin!yey!still ingat lagi masa form 2 taon 2006.memang taon yang gile best sebab kitaorang sume bole dikatakan sekepale ar.nakal tahap maksimum.lepastu mase tu tengah gile lagu 'My Heart'.suro Yasmin nyanyi.God!gile sedap sore Yasmin!jelez!
taon 2006 tu gak la baru kawan dengan Yasmin.
tapi start taon lepas baru kitaorang jadi bestfriend.and taon lepas gak la baru tau perangai Yasmin tu.astagha..memang..ish...haha!babe!kitaorang same je perangai pulak.cume kekadang Min telebih dos la dari aku.hehe!tapi die perasan bile die telebih.aku ta de masalah un bile die cam tu.janji die happy!

na dapat member cam Yasmin?memang ta leh di cari ganti la.bagi aku.sebab aku un da terlalu lame dengan Yasmin.da tau da die macam mane.da bole kawen un dengan die.cam laki bini da.haha!
kalau gelak pasal benda bengong
2.meh,bagi kat kitaorang.gerenti ta leh benti punye.benda kecik2 un kekadang kitaorang layan gelak gak.orang pandang semacam wat bodo je.bukan pinjam tekak dieorang un kitaorang na gelak.

dulu memang la aku selalu mara die.hihi.min un baru cakap tadi.aku selalu mara die.sorry sayang!die sendiri cakap aku cepat mara.na wat cam ner an.then aku selalu bengang kat orang la.yang kena selalunya min la an. XP keshian die..

yasmin comel gile!die baek and suke gelak.tapi ta suke bile tengok die nanges.rse na belasah je sape yang wat die macam tu.aku la tu an.haha!die chubby.best bile pelok die.apatah lagi bile buat bantal.hehe..die tiap
2 ari bawak air gi sekola.kekadang kalu die ta na makan time rehat aku pakse gak die makan.haha!jahat gile an aku nie.

anyway Yasmin,I wanna say

HAPPY BIRTHDAY SAYANG!

sayang die ketat2!
may Allah bless you
comel2 senantiasa!
jangan benti gelak
kalau sedih jangan simpan sendiri
kalau happy jangan senyum sendiri2
kalau rase na teman,i'm here for u
kalau orang buat jahat dekat min bagitahu qila
jangan nakal2
always remember me
and remember,anum tu sayang nombo 2,orang ni ha sayang nombo 1.jangan tetukar pulak.





October 7, 2009

jom-jom

oke2.ta leh na tulis bebanyak un.nanti kantoi aku on9 time na dekat maghrib.abes kena bising.haha!
borang ta?jom men tic tac toe











p/s; i've got this from http://bubblenadd.blogspot.com/
enjoy it!

October 5, 2009

ta wish ke?

kawan aku tumpng nek bas aku.pastu ade la sore2 sumbang cakap, "apahal minah nie naek bas nie?"
bunyik cam ta puas ati gile lak an.patotnye aku kot tanye die."ko pehal nek bas nie.da la tiap2 ari memekak dalam bas.sore na besar je an.mengalah an bunyik bas mercedes benz aku tu je."
gile kurang ajar.kawan aku tu ta kaco un idop ko.kalu ko carik pasal dengan die,bertemu la kite idung dengan idung nanti yer.

esok da stat gerak gempur.pergh..bosan lak bile asek pekse nie an.

3 Oct aritu ade beday member.kebiasaannye aku wish la an kat die.ye la.dulu ngah syok an ngan die.sampai diba tanye aku,"sabtu aritu beday budak tu an?qila wish?"."ta un" diba un cam tekejut.hehe..ntah le.da malas da.bile jumpe,kite wat bodo kate kite sombong la,tu la,nie la.adoi.ayat basi.oke la.fine!haha!tapi bile kite tego kat mespes cam orang ta cukup tgn na melayan.balas ciput je.then ta balas2.ye la bai.memang un pena syok ngan ko.tu ta puas ati nie.haha!

adoi.banyak tol kaen na kene lipat.oke la.chau!and,and...1morething, wo siang nie! X}

October 2, 2009

October 1, 2009

siap ko.haha!

akhirnye tibalah 1 Oct.hahak!ye la.beday orang tu.aritu hampir kantoi birthday present.hairul la nie. =P .lepas tu kat sekola,beday boy tu tanye la."berape nie?"die tunjuk kat present tu. "owh,2 benda" presentnye ade 2,cakap la 2.die tanye,berape harge?aa!mane bole bagi tau.si hairul dengan excited gile sebab die suke dengan present aku tu teros bagitahu."ha,besenye benda nie die jual 80rm,kalu ade discount 40rm cam tu.aku da bese pegi butik die"sengal gile la hairul.haha!cam na pukol2 je die.

sekolah tadi just fine.serupa cam ta dtg kot.tapi sebab ade birthday orang tu an.rahsia2.haha!padehal terang,tang,tang dekat post sebelom nie.Happy Birthday sekali lagi atok! X}.berbalek cerita tadi an.budak2 kelas aku sume haih..ta bole di zahir dengan kate2.cam da abes sekola je.melalak depan kelas.dengan daos nye nyanyi lagu 'can mali can',nyanyi lagu negaraku dekat koridor kelas.haih..maaf la.saye budak baru je kat 5SN2 tu.haha!teros ta ngaku.next week ade gerak gempur lak.padahal baru je sebelom raye aritu abes trial.

kelmarin tetibe ade 1 private number nie call aku.aku cam, 'ait,sape punye numbe yg private nie'.aku angkat then budak nie tanye,"nie ila ke?".oke,sah dak mespes nie."hah.nape?nie sape?"
"nie kawan shah" kureng ajo punye shah.sesuke ati aje bagi numbe aku kat org len.siap kau mamat.aku dtg kat u ko nanti.selamat budak tu baek.die tau aku cam mara je tros say sorry.shit gile!haha!
pastu member yang laen lak.serentak sampai 2 orang at the same day.
"ila,i lost ur number.bole bagi ta?"
bloody shit nye budak.haha!senang2 je minta lepas da ilangkan.seb baek aku 'baek'.bagi la an.ilyas,tau u gerenti bace nie.dont worry ma.tarak mara lorh.ngee~ X}
erm..cam ta de motif je aku cite benda nie.XD