July 4, 2009

Mikail pada aku.

ta bole tahan la.aceh!len macam je bunyik.i mean ta bole tahan la kalu ta sebot pasal Michael Jackson.tadi baru pas tenok citer Ghost-Michael Jackson.bukan lagu yeh.cerite.ala..cite singkat je.sebab mase dah byk abes untok make-up je.so citernye pendek je.haha!pepandai aku je an.
act aku one of the MJ fans.dah lame dah.cume tak penah na cakap je.ye ar.da orang asal sebot MJ je mesti kutok.aku senyap je ar.dari tlinge aku panas and aku tambhkan dose orang.kan?kan?hehe..tang2 bile da kesah die ninggal kuar baru orang kecoh,blah and blah.skang aku bukak MTV ke,Vchannel je mesti penoh dgn klip video die.bosan?padan muke korang la.sebab aku minat die so aku ta kesa.muahaha!
kat paper pon asek sebot pasal die.malas na bace da?lantak korg la.aku minat so aku bace je la.ngee~
ape yang jadik kat die,sumer ade reason okeh.sape la korang nak nilai die sesuke hati.and ape yang die buat macam operation kulit die tu.ade reason gak.ade la yang cakap kat aku,duit die da banyak sangat sampai ta tau na buat ape.tu die operate tu.aiyoo machia!suke ati die la.duit die.tapi pade mate aku MJ tu tak jahat pon.nak bukti.apesal orang seluroh dunia bole te gile2 kan die walaupon muke die asek kena kutok je pas operate and pasal sume bnde yang die dah buat.apesal orang ramai bekabung pas kmatian die walaupun sluroh dunia dah tahu ape yang dia buat.lalala...
haha!ta yah jawab la.aku ta na tau pon.hihi.cukop la kat mate aku yang MJ tu ta jahat.sumer orang ade kelemahan die babe.cume sebab die pames so kelemahan die tersebar kat sluroh dunia.cube kalu ade antare korg yang pames.kena pijak2 kot muke korg dalam news.eh.melebih-lebih suda.. XP
last but not least.actually ta last lagi la.byk betol aku na citer pasal die.
kalau kesah yang die masok Islam tu betol.Thank God!Alhamdulilah lah sangat.betambah le sedare aku.suke giler meyh!skang pon aku sebot name die Mikail.bukan MJ.yelah.mane lah tau kalu brite tu memang betol.ta ke sia-sia name Islam die tu.okelah.tu je lah.wa!!belom abes agi.huhue.guro je.tu je je.wassalam..

"Mikail-rezeki"